Realme C55 özellikleri iyice netleşti

Realme

Apple tarafından hayata geçirilen Dinamik Ada tasarımı, muhtemelen bu yıla damgasını vuracak. Bu yarışın işaret fitilini ise Realme C55 ateşleyecek.

Realme C55 özellikleri iyice netleşti. Realme C55, markanın yakın zamanda piyasaya sürüeceği orta segment akıllı telefonudur ve bu cihaz zaten Endonezya’da resmi olarak duyuruldu. İlk bakışta, telefon kapalı ekranda standart bir görünüme sahip tipik bir cihaz olarak görünüyor. Ancak açıldığında, iPhone 14 Pro modelleri ile tanıtılan Dinamik Ada’ya benzeyen ilginç bir özellik olan Mini Kapsül’e sahip olması her şeyi değiştiriyor.

Realme GT Neo 5 Lite

Endonezya’da piyasaya sürüldükten sonra, Realme C55’i Hindistan’da da tanıtmaya başladı ve yakında piyasaya çıkacağı ipucunu verdi. Marka, ülkede cihazın lansmanıyla ilgili herhangi bir ayrıntı açıklamadı, ancak yakında geleceğini söylüyor. Telefon, üst orta kısımda bir delikli kesimle düz bir ekrana sahip olacak ve arka tarafta çift kamera kurulumu bulunacak.

Realme GT Neo 5 Lite

Realme C55 özellikleri iyice netleşti

Cihazın özellikleri Endonezya’da zaten açıklandığı için donanım özelliklerine geçmeden önce Mini Kapsül hakkında biraz daha konuşalım. Realme, bu kullanıcı dostu özelliğin telefonun düşük pil seviyeleri, şarj durumu ve veri kullanımı için bildirimler sağlayabileceğini iddia ediyor. Ayrıca günlük adım sayıları ve yürüme mesafesi de görüntüleyebilir. Ancak adım sayımı ve veri kullanımı özellikleri hemen mevcut olmayacak ve daha sonra bir güncelleme ile sunulacak.

realme

Donanım özelliklerine gelirsek, Realme C55’in 6.72 inç FullHD+ 90Hz ekranı ve 680 nit’lik bir pik parlaklığı var. Cihazın altında, Helio G88 yonga sistemi, 8GB’a kadar RAM ve 256GB depolama alanı bulunuyor. Kutusundan Android 13 tabanlı Realme UI 4.0 ile çıkan Realme C55 elektriksel gücünü ise 5.000mAh’lık bataryasından alıyor. Realme C55 özellikleri iyice netleşti.

Galaxy F14 5G özellikleri Google Play’de ortaya çıktı