Realme Band tanıtımı gerçekleşti! İşte detaylar!

gsmarena 003

Realme Band firmanın internet üzerinden düzenlendiği bir etkinlikle tanıtıldı. Bileklik Çinli firmanın ilk giyilebilir cihazı olarak karşımıza çıkıyor.

Teknoloji alanında yaşanan kıyasıya rekabet Çinli firma Realme’nin uluslararası pazara açılmasıyla farklı bir boyut kazanmış oldu. Alışılageldik tasarımların dışında telefon tasarlayan Çinli üretici bugün Realme 6 ve Realme 6 Pro’nun tanıtımını gerçekleştirdi. Bununla kalmayan firma kendi bünyesinde üretilen ilk giyilebilir eşya olan Realme Band’ı kullanıcılarla buluşturdu.

Realme Band rekabet için geliyor! 

Oldukça şık ve kompakt olarak tasarlanmış olan realme Band, Xiaomi Mi Band 4, Huawei Band 4, Honor Band 5i gibi akıllı bilekliklerle rekabet edecek. Realme Band’da 80 x 160 piksel çözünürlüğüne sahip 0.96 renkli bir ekran bulunuyor. Bu ekranın hemen alt kısmında bir tuş konumlandırılmış. Bu tuş sayesinde menüler arasında daha kolay geçiş yapabiliyorsunuz.

Şimdi ki sürümüyle Facebook, WhatsApp, TikTok, İnstagram, Twitter, Messenger ve Mesaj uygulamalarından bildirim alabilen Realme Band’ın ilerleyen güncellemelerle daha çok uygulama desteklemesie bekleniyor.

gsmarena 004

Cihazın ekran koruyucu ile birlikte geldiğini ve su geçirmezlik olarak bilinen IP68 sertifikasına sahip olduğunu belirtelim. 1.5 metreye kadar derinlikte su geçirmeyecek olan bileklik ile gönül rahatlığıyla duşa girebilirsiniz.

gsmarena 006

Gövdesinden bulunan 90 mAh’lik batarya 1 saat 47 dakikada yüzde yüz şarj olabiliyor ve tek şarj ile 10 gün kullanım süresi tanıyor. Bileklik bataryanın hemen yanına yerleştirilen bir sensör ile kalp atış hızını izlememize olanak sağlıyor. Ayrıca adım sayar ve uyku süresi ölçme cihazın standart özellikleri arasında.

Realme 6 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri!

Eger saat kolunuzdayken farklı bir spor yapıyorsanız akıllı bilekliğinizden yaptığınız sporu sevebiliyorsuniz. Realme Band bu açıdan yoga, yürüyüş, tırmanma, bisiklete binme, ve fitness gibi birden fazla spor modunu içeriyor.

gsmarena 005

Siyah, sarı ve yeşil renk seçeneği bulunan akıllı bileklik 9 Mart 2020 tarihinde piyasaya sürülecek. Realme Band sadece 21 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Bu fiyat performans oranıyla akıllı bilekliğin en yakın rakipleri Xiaomi ve Huawei’yi oldukça zorlaması bekleniyor. Bakalım telefonun vergiler dahil Türkiye fiyatı ne olacak. Daha önemlisi performans testleri sonucu rakiplerinden üstün gelebilecek mi?