Realme GT Neo6 Ön Siparişe Açıldı

Realme GT Neo6 SE

Resmi lansmanı yarın gerçekleşecek olan Realme GT Neo6, daha resmi olarak tanıtılmadan ön siparişe açıldı. Telefonun özellikleri netlik kazandı.

Realme GT Neo6 SE’yi geçtiğimiz ay piyasaya süren Realme, şimdi de bu serinin standart modelini kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Hatırlarsanız telefonun 9 Mayıs’ta tanıtılacağı haberini dün sizinle paylaşmıştık. Biz telefonun resmi olarak tanıtılması için beklerken, Realme telefonu ön siparişe çıkardı. GT Neo6’nın daha lansmanı gerçekleşmeden ön siparişe açılması şaşkınlık yarattı. Ancak bu vesileyle telefonun özellikleri de netlik kazanmış oldu.

Çin’in en büyük alışveriş platformlarından biri olan JD.com’da açılan satış sayfası, Realme GT Neo6’nın Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alacağını doğruluyor. Bildiğiniz gibi bu yonga seti Snapdragon 8 Gen 3’ten daha düşük maliyetli olmasına karşın neredeyse onun kadar iyi performans sunuyor. Bu yüzden amiral gemisi telefonların hemen altında konumlandırılan GT Neo6 gibi modellerin bir numaralı tercihi haline gelmiş durumda.

Realme GT Neo6

Telefonda bu yonga setine 1 TB dahili depolama alanı eşlik ediyor. RAM kapasitesi konusunda hangi seçeneklerin sunulacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Telefonun 5500 mAh’lık bataryası 120 W hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Telefona dair ortaya çıkan bir diğer detay da 8T LTPO OLED bir ekran kullanacağı.

Gelen söylentilere göre Çin’de Realme GT Neo6 olarak satışa çıkarılacak olan telefon, global pazara ise Realme GT 6 olarak sunulacak. Ancak bunun doğru olup olmadığını anlamak için telefonun global lansmanını beklememiz gerekecek. Bunun dışındaki detaylar ise 9 Mayıs’ta gerçekleşecek etkinlikte netlik kazanacaktır.

vivo X100 Ultra ve X100s’in Çıkış Tarihleri Belli Oldu