Realme GT Neo6 SE Resmen Tanıtıldı

Realme GT Neo6 SE

Merakla beklenen Realme GT Neo6 SE resmen tanıtıldı. Telefon kendi fiyat aralığına göre etkileyici özelliklere sahip.

Çinli telefon üreticisi Realme, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket son olarak da yeni orta segment telefonu Realme GT Neo6 SE’yi resmi olarak tanıttı. GT Neo6 SE, kendi fiyat aralığına göre oldukça etkileyici teknik özelliklere sahip.

Realme GT Neo6 SE, Qualcomm’un kısa süre önce tanıttığı Snapdragon 7+ Gen 3 yonga setini kullanan ilk telefonlardan biri. 4nm teknolojisiyle geliştirilen bu yonga setinin Snapdragon 8 Gen 3’e yakın bir performans sunacağı söyleniyor. Telefonun en üst versiyonunda bu yonga setine 16 GB RAM ile 512 GB dahili dahili depolama alanı eşlik ediyor. RAM konusunda kullanıcılara 8 ve 12 GB olmak üzere iki seçenek daha sunuluyor. Dahili depolama alanı konusunda ise sadece iki seçenek var: 256 ya da 512 GB.

Realme GT Neo6 SE, 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. BOE 8T LTPO panel kullanan bu AMOLED ekranın çözünürlüğü 1,264 x 2,780 piksel, yenilenme hızı ise 120 Hz. Ekranın altında bir parmak izi sensörü yer alıyor. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte yer alan selfie kamerası 32 megapiksel.

Realme GT Neo6 SE 3

Arka kameraya geldiğimizde ise karşımıza çift kamera çıkıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksellik IMX882 sensörü kullanıyor. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor.

Daha önce gelen sızıntılarda GT Neo6 SE’nin 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı söyleniyordu. Ancak telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 100W SuperVOOC hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Infinix, Omix ve Vivo gibi rakiplerin buna karşı nasıl hamle alacağı merakla bekleniyor.

Android 15 Masaüstü Moduyla Dikkat Çekecek