Sony Xperia 10 VI Performans Testinde Görüldü

Sony Xperia 10 VI

Sony’nin çok yakında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu Sony Xperia 10 VI, Geekbench performans testinde görüldü.

Japon teknoloji devi Sony, 17 Mayıs’ta önemli bir etkinlik düzenleyecek. Şirket, Xperia 2024 adını taşıyan bu etkinlikte yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacak. Bu ürünlerin tam olarak hangileri olacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak bir süredir gündemde olan Sony Xperia 1 VI ve Xperia 10 VI’nın bu ürünler arasında yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Son günlerde bu telefonlara dair sızıntıların artması da bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

Nitekim bugün Sony Xperia 10 VI yeni bir sızıntıya daha konu oldu. Sony’nin yeni orta segment telefonu, bugün Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler sayesinde telefonun teknik özellikleri hakkında merak edilen sorular da cevap bulmuş oldu.

Sony Xperia 1 VI 2
Xeria 10 VI

Sony Xperia 10 VI, Qualcomm’un Snapdragon 6 Gen 1 yonga setini kullanacak. Geekbench’te performans testine sokulan model 8 GB RAM’e sahip. Ancak telefonun farklı RAM kapasitelerine sahip versiyonları da satışa sunulabilir. Öte yandan telefonun işletim sisteminin ise Android 14 olduğu görülüyor.

Telefonun ekran özellikleri ve depolama alanı gibi detaylar henüz netlik kazanmış değil. Ancak daha önce gelen bilgilerden, Sony’nin bu yılın Xperia 10 modelinde telefoto kullanmayacağını biliyoruz.

17 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılması beklenen telefonun diğer teknik özellikleri bu etkinlikte netlik kazanacaktır. Öte yandan telefonun global pazara sunulup sunulmayacağının da 17 Mayıs’ta netlik kazanması bekleniyor.

vivo X100 Ultra ve X100s’in Çıkış Tarihleri Belli Oldu