Realme GT Neo6 Resmen Tanıtıldı

Realme GT Neo6

Realme’nin popüler GT serisinin en yeni üyesi olan Realme GT Neo6 resmi olarak tanıtıldı. Telefonun tüm özellikleri netlik kazandı.

Realme GT Neo6 SE’yi geçtiğimiz ay piyasaya süren Realme, şimdi de bu serinin standart modelinin lansmanını gerçekleştirdi. Uzun süredir gündemde olan telefonun resmi olarak tanıtılmasıyla birlikte, telefona dair merak edilen tüm sorular cevap bulmuş oldu.

Realme GT Neo6, Snapdragon 8s Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Kısa süre önce çıkan bu yonga seti Snapdragon 8 Gen 3’ten daha düşük maliyetli olmasına karşın neredeyse onun kadar iyi performans sunuyor. Bu yüzden amiral gemisi telefonların hemen altında konumlandırılan GT Neo6 gibi modellerin bir numaralı tercihi haline gelmiş durumda.

Realme GT Neo6 2

Telefonda bu yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunuluyor: 256 GB, 512 GB ya da 1 TB. Telefon 5500 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 120W SuperVOOC hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Realme GT Neo6, 6.78 inçlik 8T LTPO AMOLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz, maksimum parlaklığı ise 6000 nit. Ekranın altında bir parmak izi sensörü yer alıyor. ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delik ise 32 megapiksellik selfie kamerasına ev sahipliği yapıyor.

Realme GT Neo6 1

Arka tarafa geldiğimizde ise karşımıza çift kamera çıkıyor. Bu çift kameranın OIS destekli ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX882 sensörü kullanıyor. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens eşlik ediyor.

Telefonun 12/256 GB’lık en düşük modeli 290 dolara satışa sunuluyor. 16 GB RAM ve 1 TB dahili depolama alanına sahip en üst versiyonun fiyatı ise 415 dolar.

Samsung Galaxy S24 Ultra’dan Büyük Başarı