Realme GT Neo2T tanıtım tarihi açıklandı

Realme GT Master Edition 2

Realme üst segmentteki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. İşte Çinli üreticinin yeni çıkaracağı Realme GT Neo2T modeline ilişkin detaylar.

Realme GT Neo2T tanıtım tarihi açıklandı. Şimdiye kadar orta segment tarafındaki modellere ağırlık veren Realme, rotasını yavaş yavaş üst segmente doğru döndürmeye başladı. Çin’in en genç akıllı telefon üreticilerinden biri olan Realme geçtiğimiz gün GT Neo2T modelinin tanıtım tarihini açıkladı.

Realme’nin üst segmentteki yeni modeli MediaTek tarafından geliştirilen Dimensity 1200 yonga setindne güç alıyor. Bu yonga setinin 6nm’lik üretim teknolojisine dayandığını ve hayli güçlü bir CPU ile geldiğini belirtelim.

Realme GT Neo2T tanıtım tarihi açıklandı

Çinli üreticinin yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre Realme’nin üst segment modeli 19 Ekim’de tanıtılacak. Bu tanıtımın ardından telefonun Çin’de satışa sunulması bekleniyor.

gt

Henüz telefonun özellikleri tam olarak netleşmemiş olsa da Dimensity 1200’e 6GB ya da 8GB’lık RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. Dahili depolama tarafında da büyük bir ihtimalle minimum 128GB’lık bir alan karşımıza çıkacaktır.

Telefonun küresel pazarda satışa sunulup sunulmayacağı ise önümüzdeki günlerde netleşecektir. Realme’nin üst segmentteki yeni modelini uygun bir etiketle satışa sunması bekleniyor. Keza Çinli şirketin agresif bir fiyat politikasına sahip olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda düşük bir fiyat etiketi çok da sürpriz olmayacaktır.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Realme hali hazırda bağımsız bir marka. Bazı teknoloji sitelerinde Oppo’nun yan markası olarak lanse ediliyor. Fakat kökeninde ikisi de aynı holdinge bağlı. Yani Oppo neyse Realme de o diyebiliriz.

NASA test sürüşü yazılımsal problemler nedeniyle ertelendi