Realme, Android 12 Beta 1’in bu ay Realme GT ile satışa sunulacağını duyurdu

Realme, Android 12 Beta 1'in bu ay Realme GT ile satışa sunulacağını duyurdu

Google I / O bugün başlıyor. Beklene ve yapılması beklenen en büyük duyurulardan biri Android 12. Duyurunun ardından, ortak telefon şirketlerinin Android beta programına kaydedilebilecek uyumlu cihazları açıklamasını bekliyoruz. Realme Android 12 ailesine katılıyor.

Android 12’nin üç Geliştirici Önizleme sürümünden sonra, Google ilk Android 12 Beta’yı bugün erken saatlerde Google I / O 2021’de resmi olarak yayınladı. Her zaman olduğu gibi, Google’ın kendi Pixel akıllı telefonları, yeni yazılımın tadına varan ilk cihazlar olacak. Ancak yine de Android’in yeni bir sürümüne sahip olmak için bir Pixel’e sahip olmanız gerekmiyor. Birkaç OEM, amiral gemisi telefonları için bir Android 12 beta yayınlama niyetlerini zaten onayladı. Şimdi Realme, Android 12 beta partisine de katılıyor. Realme, 2019 yılından beri beta programına dahil olan şirketlerden biri ve bu yıl da farklı olmadı. Realme’den amiral gemisi telefonu realme GT’nin Android 12 Geliştirici Önizleme Programının bir parçası olacağı bilgisi internete yayıldı. Beta güncellemesi, Google’ın bugün daha sonra duyurmasının ardından Çin’deki kullanıcılara sunulacak.

Realme, Android 12 Beta 1'in bu ay Realme GT ile satışa sunulacağını duyurdu

Realme, amiral gemisinin kısa süre sonra küresel bir sürüm alacağını ve bunun ardından Android 12 Beta 1’in kullanıma sunulacağını doğruladı. Üreticiye göre, beta sürümü bir ay içinde Realme Topluluğunda yayınlanacak. Bu da lansmanın bu ay için planlanması gerektiği anlamına geliyor. Realme GT, selfie kamera için ekranın sol üst köşesinde bir delik bulunan 6,43 inç FHD + ekrana sahip. Snapdragon 888 işlemci tarafından desteklenmekte ve 12GB’a kadar RAM ve 256GB depolama alanına sahip. Cihazın arkasında 64MP üçlü kamera kurulumu, 16MP öne bakan kamera, stereo hoparlörler ve hatta bir ses jakı var. Cihaz 4500mAh pilden güç alıyor ve 65W hızlı şarjı destekliyor.

18 Mayıs vaka sayısı açıklandı! Düşüş yok