Galaxy Z Fold6’un Yonga Seti Netlik Kazandı

Galaxy Z Fold6

Samsung’un çok yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold6, Geekbench’te görüldü; Telefonun yonga seti netlik kazandı.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen yeni katlanabilir telefonlarını bu yaz kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 adını taşıyan bu iki yeni model, bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme taşınıyor. Ancak tüm bu sızıntılara rağmen bugüne kadar bu telefonların yonga setleri tam olarak netlik kazanmamıştı. Çünkü Samsung telefonlarını farklı bölgelerde farklı yonga setleriyle piyasaya sürmesiyle biliniyor. Özellikle amiral gemisi modeller bazı bölgelerde Exynox bazı bölgelerde Snapdragon yonga setleriyle piyasaya sürülüyor. Ancak görünen o ki Galaxy Z Fold6’da böyle bir farklılık olmayacak. Çünkü gelen son bilgiler telefonun Avrupa versiyonunun da Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacağını gösteriyor.

Galaxy Z Fold6 3

Galaxy Z Fold6, dün Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun yonga setinin netlik kazanmasını sağladı. Geekbench’te yer alan bilgiler, telefonun hem ABD hem de Avrupa versiyonunun Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullandığını gösteriyor. Bu da The Elec’in geçtiğimiz haftalarda öne sürdüğü, telefonun tüm dünyada Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle satışa sunulacağı iddiasının doğru olduğunu ispatlıyor.

Performans testine sokulan telefonlarda 12 GB RAM bulunuyor. Z Fold6’nın 16 GB’lık bir versiyonu da olacağı konuşuluyor ama bugüne kadar bu versiyonu hiçbir yerde göremedik.

Game Pass’ten Black Ops 6 Sürprizi