Realme C55 fiyatı sonunda ortaya çıktı

realme

Çinli teknoloji şirketi Realme’nin yeni fiyat performans ürünü C55 adından söz ettirmeye devam ediyor.

Realme C55 fiyatı sonunda ortaya çıktı. Realme C55 akıllı telefonu, Hindistan’da 21 Mart’ta piyasaya sürülecek. Daha önce Endonezya’da piyasaya sürülen telefon, iPhone 14 Pro modellerinde bulunan benzersiz bir dinamik adacık özelliği de dahil olmak üzere saygın bir özellik yelpazesine sahip. Yakın zamanda, Realme C55’in Hindistan fiyatlandırma detayları sızdırıldı.

Realme

İddiaya göre, sızıntıları paylaşan Sudhanshu Ambhore, cihazın canlı görüntülerini ve özelliklerini paylaştı ve depolama seçenekleri ve fiyatlandırması hakkında ayrıntılar açıkladı. Resmi sürümü heyecanla beklerken, Realme C55 hakkında sızdırılan bilgilere, tasarımına, özelliklerine ve Hindistan’da beklenen fiyatına bir göz atalım.

Realme GT Neo 5

Tiplere göre, Realme C55 akıllı telefonu üç farklı yapılandırmada sunulacak. Giriş seviyesi modeli 4GB RAM ve 64GB depolama alanı ile gelirken, ikinci seçenek 4GB RAM ve 128GB depolama alanı sunacak. En yüksek depolama kapasitesine sahip olan üst düzey seçenek, 8GB RAM ve 128GB depolama alanını içerecek.

Realme C55 fiyatı sonunda ortaya çıktı

Sızıntıya göre, Realme C55 akıllı telefonunun başlangıç fiyatı 120 doların biraz üzerinde olacak, 8GB RAM’e sahip en yüksek seviye varyantın fiyatı ise 210 doların altında olacak. Şimdi de akıllı telefonun özelliklerine göz atalım.

Realme GT Neo 5 Lite

Realme C55, 6,52 inç LCD ekranla donatılmış. Ekran, 90Hz yüksek yenileme hızı, Full HD+ çözünürlük, 180Hz dokunmatik örnekleme oranı ve 680nits zirve parlaklık özelliklerine sahip. Ön kamera, delikli bir çentikte yer alır ve ekranın engelsiz bir görünümünü sağlar.

Cihaz, Mali G52 grafik birimiyle birlikte çalışan octa-core MediaTek Helio G88 işlemciyle güçlendirildi. 256GB’a kadar dahili depolama ve sanal RAM kullanımı yoluyla depolamanın genişletilebilme seçeneği sunan cihaz, Android 13’e dayalı olan Realme UI 4.0 işletim sistemiyle çalışacak.

OnePlus Pad hediyeleri ile geliyor!