Realme yeni telefon modeli ile bütçeleri rahatlatacak

realme

Akıllı telefon dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Realme, yakın zamanda portföyüne yeni bir bütçe dostu akıllı telefon modeli daha ekleyecek.

Realme yeni telefon modeli ile bütçeleri rahatlatacak. Çin merkezli bir akıllı telefon üreticisi Realme, son olarak bütçe dostu Realme C55 modelini duyurmuştu. Şimdi ise, şirketin yakında piyasaya sürülecek bir başka bütçe dostu telefon olan C53 modeli üzerinde çalıştığına dair bazı ipuçları var.

iPhone, güncelleme

NBTC sertifikasyon sitesinde görülen RMX3760 model numaralı telefondan, cihazın yakında Tayland’da piyasaya sürülebileceği anlaşılıyor. Ancak sertifikasyon sitesinde model numarası dışında başka ayrıntılar verilmemiş. Bu cihazın sertifikasyon platformunda görüldüğü ilk kez değil. FCC tarafından da tespit edilmişti ve bazı özellikler açığa çıkarılmıştı.

Realme 10 Pro 1

Realme yeni telefon modeli ile bütçeleri rahatlatacak

RMX3760 model numaralı telefon, 5.000mAh pil kapasitesine sahip olacak ve 33W SuperVOOC hızlı şarj teknolojisini destekleyecek. NBTC listelemesi, cihazın yakında piyasaya sürüleceğine dair ipuçları verse de, henüz piyasaya çıkış tarihi tam olarak belli değil.

Realme GT Neo 3T 2

Cihazın özellikleri ve diğer detayları şu anda bilinmiyor. Şu anda sadece Android 13 tabanlı Realme UI 4.0 arayüzünde çalışacağı biliniyor. Ancak isminden de anlaşılacağı gibi, muhtemelen Realme C55’in altında bir konuma sahip olacak. C55, 90Hz bir ekrana ve MediaTek Helio G88 yonga setine sahipken, 64 megapiksel çift kamera kurulumu ile dikkat çekiyor.

Realme, son zamanlarda yeni modellerini hızlı bir şekilde piyasaya sürmeye devam ediyor. Ancak, C53 hakkında henüz net bir bilgi olmadığı için, lansman tarihi ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi beklemek gerekiyor. Realme yeni telefon modeli ile bütçeleri rahatlatacak.

Süper besin keşfedildi: Bunu yerseniz hasta olmazsınız