Realme C51’in reknik özellikleri lansman öncesi sızdırıldı

Realme C51

Realme’nin C serisi altında piyasaya süreceği daha çok ürün var ve Realme C51’in yakında küresel pazarlarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şirket henüz ayrıntıları resmi olarak teyit etmedi, ancak sızıntılar lansmanın yakın olduğunu gösteriyor.

Yeni gelen bir sızıntıya göre, Realme C51’in tasarımı ve yaklaşan lansman öncesinde temel özellikleri ortaya çıktı. Bu ürün tam bir bütçe dostu akıllı telefon olacak.

Sızıntıya göre, Realme C51’in iki renkte geleceğini ve muhtemelen 120 Dolar’ın altında fiyatlandırılacağını söylüyor. Yani bu ürün küresel pazarlarda ekonomik bir akıllı telefon olarak piyasaya sürülecek.

Realme C51

Ürünün tasarımına bakıldığında, yuvarlatılmış köşelere sahip düz bir çerçeveyi görünüyor. Cihaz Camgöbeği Mavisi ve Siyah olmak üzere iki renkte gelecek.

Her iki varyantın da arka yüzünde parlak bir üst yarı ve mat bir alt yarı ile çift tonlu bir kaplama olacak. Kenarlarda güç ve ses tuşlarının yanı sıra SIM yuvaları yer alacak.

Realme C51 ekranı, ince yan çerçevelere sahip bir su damlası çentiğine sahip. Apple’ın Dinamik Adası’na çok benzeyen ve Realme tarafından neredeyse tüm telefonlarda konulan mini kapsül tasarımı yer alacak.

Teknik özelliklere gelince: Realme C51 8GB RAM ve 64GB depolama alanının yanı sıra microSD kart yuvası aracılığıyla depolama alanını genişletme seçeneğiyle piyasaya sürülecek.

Akıllı telefonun 5000mAh batarya ve 33W hızlı şarj özelliği ile alıcı bulacak.  Realme UI 13 arayüzü Android 4.0 tabanı üzerinde çalışması bekleniliyor.

Google, Chromebook’larda uygulama akışını kullanıma sunuyor