Realme C65’in Çıkış Tarihi ve Görselleri Ortaya Çıktı

Realme C65

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Realme C65’in lansman tarihi açıklandı. Telefonun yayınlanan görselleri tasarımını gözler önüne serdi.

Çinli telefon üreticisi Realme, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Son dönemde Realme 12 modellerine odaklanan şirket, çok yakında C serisine de yeni bir model ekleyecek. Önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılacak olan Realme C65, bugün önemli bir sızıntıya konu oldu. Bu son sızıntıyla birlikte telefonun çıkış tarihi netlik kazanırken, sızdırılan görseller sayesinde telefonun tasarımını da görme şansı yakaladık.

2 Nisan’da resmi olarak tanıtılacak olan Realme C65, iki gün sonra satışa sunulacak. Telefonun Vietnam’da 4 Nisan’da raflardaki yerini alacağı açıklandı. Dolayısıyla telefonun Çin gibi ülkelerde de bu tarihte satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Realme C65 Realme C65

Realme şu ana kadar telefonun özellikleri hakkında çok fazla detay paylaşmadı. Ancak şirketin Vietnam şubesi tarafından yapılan paylaşımlar, telefonun üçlü arka kamerasının dikey bir tasarıma sahip olacağını gösterdi. Bu paylaşımlar sayesinde ortaya çıkan bir diğer detay da renk seçenekleri oldu. Telefon, siyah ve mor olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. Bunların yanı sıra farklı bir ya da iki renk seçeneği daha olabilir.

Telefonun teknik özelliklerine dair merak edilen detaylar, 2 Nisan’da gerçekleşecek lansmanla birlikte netlik kazanacaktır. Gelişmeler için takipte kalın.

vivo X Fold3 Resmi Olarak Tanıtıldı