Barbie yıldızından şaşırtan açıklama

Barbie yıldBarbie filmi bu ülkede de yasaklandı!ızından şaşırtan Barbie rekor kırdı! The Dark Knight’ın izlenme rekoru bile geçildiaçıklama

Barbie bu hafta vizyona girdi ve Oppenheimer ile birlikte ciddi bir rekabet başladı. Şimdi filmin yıldızı Margot Robbie şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. İşte tüm detaylar.

Margot Robbie’nin arkadaşları yıldızın, Barbie filminde Ryan Gosling’i öpmediğini öğrendiklerinde pek mutlu olmamışlar. Greta Gerwig’in yönettiği filmde Robbie, varoluşsal bir kriz yaşayan baş karakteri oynuyor ve Gosling, sevgilisi Ken’i oynuyor. Cuma günü yayınlanan bir People röportajından alıntı yapan Robbie, arkadaşlarının tepkilerinden söz etti. Margot Robbie, filmde Ken’i canlandıran Gosling’i öpmemek konusunda ne hissettiği sorulduğunda güldü.  Bütün kız arkadaşlarım, ‘Onunla koca bir film çektin ve öpüşmüyor musun? Senin derdin ne? şeklinde tepki verdiler” diyen yıldız şimdiden gişe rekorları kıran film ile gündemde.

barbie

Variety’ye göre, Cuma günü vizyona giren film şimdiden “Perşembe ön izlemelerinde yurt içi gişede 22,3 milyon dolar” hasılat yaptı ve “açılış haftasonunda 100 milyon doların çok üzerinde” hasılat elde etmesi bekleniyor. Röportajda karakterlerinin romantizmi ya da aşk eksikliğinin yanı sıra, oyuncular birlikte bir filmde yer almanın nasıl bir şey olduğuna da değindiler.  “Genellikle çekimler sırasında espriler yaparak rol arkadaşlarını güldüren Gosling, Barbie yıldızı Margot Robbie’yi asla güldüremediğini ve bunun biraz sinir bozucu olduğunu söyledi. Film fazlasıyla sevildi ve şimdiden Oppenheimer ile ciddi bir rekabet içinde denebilir. Hangi filmin daha iyi bir hasıtat elde edeceğini ise göreceğiz.

James Cameron: “Sizi yapay zeka konusunda uyardım, dinlemediniz”