Realme Narzo 10 coronavirüs nedeniyle ertelendi!

Narzo 10

Realme ilk etapta 26 Mart’ta Narzo 10 lansman etkinliğini canlı yayınlamayı planlamıştı. Ancak şimdi lansmanı süresiz olarak ertelediğini açıkladı.

Hindistan pazarına yönelik olarak geliştirilen Realme Narzo 10 ve Narzo 10A lansmanı, ülkedeki coronavirüs önlemleri nedeniyle askıya alındı. Bildiğiniz gibi Hindistan dünyada görülmüş en büyük nüfuslu sokağa çıkma yasağı denemesini yapmaya hazırlanıyor. Narzo 10 serisinin 26 Mart Perşembe günü saat 12: 30’da tanıtılması sürülmesi planlandı, ancak marka Narzo 10 ve Narzo 10A’nın lansmanını ve önümüzdeki tüm lansmanları henüz belirli olmayan ileri bir tarihe ertelemeye karar verdi. Bu haftanın başlarında Realme, Narzo 10’un satışlarını ertelediğini açıklamıştı, ancak yine de 26 Mart’ta önceden hazırlanmış bir lansman etkinliğini canlı yayınlamayı planlıyordu. Yeni gelen bilgilere göre firma Hindistan yönetiminin kararları doğrultusunda hareket edecek.

Narzo 10A 1

Özelliklerden bahsetmek gerekirse, Realme Narzo 10 ve Narzo 10A, yüzde 89,8 ekran / gövde oranına sahip. Ön panelde kamera için gözyaşı çentiğine sahip 6,5 inç ekran bulunuyor. Fragman posterleri, Realme Narzo 10’un 48MP ana kamerayla birlikte dörtlü kamera sistemine sahip olacağını biliyoruz. Narzo 10A’da ise üçlü kamera yapısı bulunuyor. Her iki telefon da Android 10 işletim sistemi yüklü olarak gelecek. Telefonlarda Android işletim sistemi üzerine yüklü Realme UI arayüzü bulunacak. Her iki model de güvenlik için arkaya monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olacak.

iOS 13.4 güncellemesi çıktı! İndir!

Telefonların fiyatı son derece uygun olacak

Her iki telefon da hızlı şarj desteği ile 5.000mAh’lik bir pil mevcut. Bağlantı özellikleri arasında Çift SIM 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 5, GPS, USB Tip-C, 3.5mm kulaklık girişi ve FM radyo bulunuyor. Son olarak, fiyatlandırma baktığımızda, Realme Narzo 10’un 15.000 Rs’nin (197$) altında fiyatlandırıldığı söyleniyor, ancak gerçek fiyat farklı olabilir henüz açıklanmadı.