Realme Sınırları Zorlayan Yeni Şarj Teknolojisini Tanıttı

Realme 320W

Realme, hızlı şarj konusunda sınırları zorluyor. Şirket, akıllı telefonlarda kullanılacak 320W’lık yeni nesil şarj teknolojisini resmi olarak tanıttı.

Batarya teknolojilerinde, özellikle de şarj hızı konusunda sektöre öncülük eden şirketlerden biri olan Realme, bu alanda çıtayı yukarı çekmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi şirket bu hafta boyunca yaptığı paylaşımlarla 14 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinliğe işaret ediyordu. Beklenen gün geldi çattı ve Realme, merakla beklenen yeni nesil şarj teknolojisini resmi olarak tanıttı.

Akıllı telefonlarda hem 150W’a hem de 240W’a ilk ulaşan şirket olan Realme, şimdi de 320W hızlı şarja geçen ilk şirket olma yolunda ilerliyor. Bildiğiniz gibi bugün piyasaya sürülen kayda değer tüm telefonlarda hızlı şarj özelliği bulunuyor ama bu şarj hızı genelde 80-120 W arasında oluyor. Daha batarya odaklı birkaç telefonda ise maksimum 240W kullanıldığına şahit olduk. Realme ise 320W SuperSonic Charge hızlı şarj özelliğini çok yakında kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Realme 320w 2

320W SuperSonic Charge teknolojisi, bugün düzenlenen etkinlikte katılımcılara sergilendi. Söz konusu bu demoda, 320W SuperSonic Charge’ın bir telefonun bataryasını sadece 4.5 dakikada full doldurması dikkat çekti. Bu yeni nesil şarj teknolojisi, sadece bir dakikada telefonu 0’dan %26’ya getiriyor. Yüzde 50’ye ulaşamsı içinse sadece 2 dakika yetiyor.

320W SuperSonic Charge’ın ilk olarak hangi telefonda kullanılacağı bilinmiyor. Ancak Çinli teknoloji devi, bu teknolojiyi çok yakın bir gelecekte kullanıcılarla buluşturmaya kararlı görünüyor.

PlayStation Plus’a Ağustos Ayında Gelecekler-Gidecekler Açıklandı