Realme 13 Sertifika Alırken Görüldü

Realme 13 Pro

Realme 13, bugün TENAA’dan sertifika alırken görüldü; Telefonun teknik özelliklerine dair yeni detaylar ve yeni görseller ortaya çıktı.

Son dönemde adını sık sık duymaya başladığımız Realme, merakla beklenen yeni orta segment telefonları Realme 13 Pro ve 13 Pro+’ı bu hafta başında resmi olarak tanıttı. Bu telefonlarla birlikte sızıntılara konu olan standart modelse bu etkinlikte yoktu. Ancak görünen o ki standart model için de uzun süre beklememiz gerekmeyecek. Çünkü telefon bugün TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Bu da telefonun çıkışının oldukça yakın olduğu anlamına galiyor.

Öte yandan TENAA veri tabanında yer alan bilgiler ve görseller, telefonun teknik özelliklerine ve tasarımına dair yeni detaylar ortaya çıkarmış oldu. Görünen o ki telefon öncülü Realme 12 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olacak.

Realme 13

 

TENAA veri tabanında yer alan bilgiler, Realme 13’ün Snapdragon 6 serisinden bir yonga seti kullandığını gösteriyor. Bunun büyük ihtimalle Snapdragon 6 Gen 1 olacağı düşünülüyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8, 12 ya da 16 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara dört farklı seçenek sunuluyor: 128 GB, 256 GB, 512 GB ve 1 TB. Üstelik microSD hafıza kartı ile depolama alanı daha da arttırılabiliyor. Telefonun bataryasının ise 5000 mAh olacağı söyleniyor. Daha önce gelen bilgilere göre bu bataryanın şarj hızı 45 olacak.

Realme 13 serisinin yakında tanıtılacak standart modeli, 6.72 inçlik LCD bir ekrana sahip olacak. Full HD+ çözünürlükteki bu ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası bulunacak. Telefonun arka yüzünde ise çift kamera yer alacak. Bu çift kameranın ana lensinin 50 megapiksel olacağı, ona 2 megapiksellik derinlik sensörünün eşlik edeceği söyleniyor.

Amazon Prime Bu Ay 22 Oyunu Ücretsiz Verecek