Pixel Watch 3’ün Fiyatı Belli Oldu

Pixel Watch 3 Foto

Akıllı saat pazarının önemli isimlerinden biri haline gelen Google, yeni Pixel 3 modeli için artık son dokunuşları yapıyor.

Google’ın yeni Pixel cihazlarının lansmanı artık kapıda ve merakla beklenen Pixel 9 serisinin yanı sıra, Pixel Watch 3 serisinin de detayları netleşmeye başladı. Android Headlines tarafından yayınlanan son rapora göre, Google’ın yeni akıllı saatinin fiyatlandırması da nihayet ortaya çıktı.

Google, Pixel Watch 3’ü iki farklı model olarak sunmayı planlıyor: Standart boyutta bir model ve daha büyük bir versiyon. Standart modelin 41mm boyutunda olacağı ve Wi-Fi versiyonunun 349 dolardan satışa sunulacağı belirtiliyor. LTE destekli versiyon ise 50 dolarlık bir fiyat artışıyla 449 dolardan piyasaya sürülecek. Daha büyük olan Pixel Watch 3 XL modelinin ise 45mm boyutunda olacağı ve Wi-Fi versiyonunun 399 dolardan, LTE destekli versiyonunun ise 499 dolardan satışa sunulacağı rapor edildi.

Pixel Watch 3

Pixel Watch 3 serisinin özellikleri de netleşiyor

Yeni akıllı saat serisinin fiyatları, bazı rakiplerine kıyasla daha yüksek görünüyor. Örneğin, kısa süre önce tanıtılan Samsung Galaxy Watch 7’nin 40mm Wi-Fi versiyonu 299 dolardan satışa sunulmuştu. Google, Pixel Watch serisini premium segmentte konumlandırmayı sürdürüyor ve bu durum, Pixel Watch 3 ile de devam edecek gibi görünüyor.

Fiyatlandırmanın dışında, yeni serinin çeşitli yeni özellikler ve yükseltmeler sunacağı da söylentiler arasında. Her iki modelin de Actua ekran teknolojisi ile geleceği ve bu ekranların 2.000 nite kadar maksimum parlaklık sunacağı belirtiliyor. Bu, önceki modeldeki 1.000 nite kadar çıkabilen AMOLED ekranlara kıyasla önemli bir iyileştirme olarak öne çıkıyor.

Instagram çöktü mü?