Realme 13 Pro Serisinin İlk Tanıtım Görseli Paylaşıldı

Realme 13 Pro+

Realme 13 Pro serisi için ilk tanıtım görseli yayınlandı. Realme, yeni telefonunu “ilk profesyonel AI kamera telefonu” olarak lanse ediyor.

Son dönemde adından epey söz ettiren Realme, akıllı telefon pazarında hız kesmiyor. Son dönemde çok sayıda yeni telefonu kullanıcılarla buluşturan şirket, son olarak da yeni amiral gemisi akıllı telefonu Realme GT 6’yı piyasaya sürdü. Amiral gemisi modelinin çıkışını artık geride bırakan şirket, şimdi de orta segmente yöneldi. Şirketin yeni orta segment telefonları Realme 13 Pro ve 13 Pro+, önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek.

Çok yakında resmi olarak tanıtacağı bu telefonlar için tanıtım çalışmalarına başlayan Realme, bugün Realme 13 Pro serisinin ilk tanıtım görselini paylaştı. Bu görsel telefonun tasarımına dair pek bir detay barındırmıyor ama ilginç bir sloganla geliyor. Realme, yeni telefonunu “ilk profesyonel AI kamera telefonu” olarak lanse ediyor.

realme 13 pro

Bu serinin daha gelişmiş modeli olan Pro+ modeli geçtiğimiz günlerde FCC’den sertifika alırken görüldü. FCC veri tabanında yer alan bilgilere göre Realme 13 Pro+, 5050 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun şarj hızı ise 80 W olacak. Telefonun işletim sisteminin ise Android 14 olacağı görülüyor.

Telefon dünyasıyla ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının daha önce paylaştığı bilgilere göre telefon üçlü arka kameraya sahip olacak. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksel olacak. Ona 50 megapiksellik yeni bir telefoto kamera eşlik edecek. Üçüncü lensin de geniş açılı lens olacağı düşünülüyor.

Telefonun Snapdragon 7s Gen 3 yonga setini kullanacağı söyleniyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ya da 512 GB.

nubia Red Magic 9S Pro+, Performans Sıralamasında Zirveyi Aldı