Realme 13 Pro+’ın Kutu Açılış Videosu Yayınlandı

Realme 13 Pro+

Realme, çok yakında piyasaya süreceği yeni orta segment telefonu Realme 13 Pro+ için bir kutu açılış videosu çekip paylaştı.

Son dönemde adından sık sık söz ettiren Realme, yakın zamanda hız kesmeyecek gibi görünüyor. Son dönemde üst üste yeni telefonlar çıkaran şirket, önümüzdeki günlerde de yeni orta segment telefonları Realme 13 Pro ve 13 Pro+’ı piyasaya sürecek. Geçtiğimiz günlerde bu telefonlar için bir tanıtım görseli paylaşan şirket, dün de Realme 13 Pro+ için çektiği kutu açılış videosunu yayınladı. Bir Realme videosunun telefonu kutusunda çıkarıp sergilediği bu video, Realme 13 Pro+’ın tasarımını daha net bir şekilde görmemizi sağlıyor.

Realme 13 Pro+, 6.7 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz olacak. Telefon, Snapdragon 7s Gen 3 yonga setinden güç alacak. Bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara üç farklı seçenek sunulacak: 128, 256 ya da 512 GB.

Geçtiğimiz günlerde FCC veri tabanında yer alan bilgilere göre Realme 13 Pro+, 5050 mAh’lık bir bataryaya sahip olacak. Telefonun şarj hızı ise 80 W olacak. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere Android 14 olacak..

Realme 13 Pro+

Doğrudan Realme tarafından açıklanan bilgilere göre, Realme 13 Pro gibi Pro+’ın da ana lensi 50 megapiksellik Sony LYT-701 olacak. Ona zoom kamerası olarak işlev görecek LYT-600 eşlik edecek. 50 megapiksellik bu sensörün lensi 3x optik zoom özelliğine sahip olacak. Bu kameralara, bir de geniş açılı lens eşlik edecek. Öte yandan Realme’nin en son teknoloji olarak tanımladığı yapay zeka programı HYPERIMAGE+, bu kameraların performansını daha da arttıracak.

Honor Magic V3 Tanıtıldı; Piyasadaki En İnce Katlanabilir Telefon