Realme 13 Pro+ Çok Yakında Piyasaya Sürülecek

Realme 13 Pro+

Realme bu yaz iki yeni telefon daha çıkarmaya hazırlanıyor. Bunların orta segment Realme 13 Pro+ ile amiral gemisi Realme GT 6 olacağı düşünülüyor.

Yeni GT Neo modellerini kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan Çinli telefon üreticisi Realme, geçtiğimiz hafta da Realme GT 6T’yi görücüye çıkardı. Son dönemde akıllı telefonlarının sayısını hızla arttıran Realme, yakın zamanda hız kesecek gibi görünmüyor. Çünkü daha şimdiden şirketin yeni telefonlarına dair haberler gelmeye başladı.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili paylaşımlarıyla tanınan Digital Chat Station hesabının paylaştığı bilgilere göre şirket çok yakında iki akıllı telefon daha çıkaracak. Bunlardan biri de şirketin yeni orta segment akıllı telefonu Realme 13 Pro+ olacak.

Realme 12 Pro+

Şirketin yakında piyasaya süreceği ikinci telefonun ise yeni bir amiral gemisi modeli olacağı düşünülüyor. Bu amiral gemisi modelin büyük ihtimalle Realme GT 6 olacağı söyleniyor.

Digital Chat Station’ın paylaştığı bilgilere göre Realme 13 Pro+’ın sunacağı yeniliklerden biri arka kamera sistemindeki 50 megapiksellik yeni telefoto kamera olacak. Diğer yandan Realme GT 6 içinse şirketin hem düz hem de kıvrımlı bir ekran denediği ama henüz bir karar varmadığı söyleniyor. Bu telefona dair ortaya çıkan bir diğer detay da 100 W hızlı şarj özelliğine sahip olacağı. Realme GT 6 şirketin amiral gemisi modeli olduğu için muhtemelen Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanacaktır. Çünkü telefonun temmuz ayında, yani Snapdargon 8 Gen 4’ün lansmanından önce piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Elon Musk, Yapay Zeka İçin Bir Süper Bilgisayar Kuruyor