Realme Yeni Bir Telefon Serisi Çıkarmaya Hazırlanıyor

Realme C65

Akıllı telefonlarının sayısını hızla arttırmaya devam eden Realme, çok yakında yeni bir telefon serisi daha çıkaracak. Telefonun lansmanı yakın.

Realme 12X’i kısa süre önce kullanıcılarla buluşturan Çinli telefon üreticisi Realme, çok yakında yeni bir akıllı telefon serisi daha çıkaracak. Bu yeni telefon serisinin hangisi olacağı henüz netleşmemiş olsa da, şirket dün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla yeni bir serinin yolda olduğunu duyurdu. Bu paylaşım şirketin Hindistan hesabı tarafından yapılması dikkat çekti.

Bu yeni telefon serisinin lansmanı Hindistan’da yapılacağı için söz konusu bu telefonun bir süredir gündemde olan GT Neo6 SE olmayacağını biliyoruz. Çünkü şirket GT serisini bir süredir Hindistan’da satışa sunmuyor. Hindistan’da daha çok C serisi ve şirketin rakamlı serileri satılıyor. Bu yüzden bu yeni serinin de onlardan biri olabileceği düşünülüyor.

realme

Son günlerde GT Neo6 SE dışında bir Realme telefonuna dair herhangi bir sızıntı gelmedi. Bu yüzden Hindistan’da tanıtılacak bu yeni telefonun teknik özelliklerine dair herhangi bir detay bilinmiyor. Ancak telefonun çıkış tarihinin yaklaşmasıyla birlikte ilk sızıntıların da gelmeye başlayacağı tahmin ediliyor. Gelişmeler için takipte kalın.

Apple Robot Üretip Satmayı Planlıyor