iQOO 11 ve 11 Pro bir kez daha görüldü

iQOO 11

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen iQOO 11 ve 11 Pro sertifika alırken görüldü. Bu sayede telefonların batarya kapasitesi ve şarj hızı belli oldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markalarından biri olarak 2019 yılında kurduğu iQOO, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. iQOO 10 serisi telefonlarını temmuz ayında kullanıcılarla buluşturan Çinli telefon üreticisi, kısa süre önce de Neo 7 serisini piyasaya sürdü. Ancak şirketin yakın zamanda hız kesmeye niyeti yok gibi görünüyor. Çünkü şimdi de iQOO 11 serisinin çıkışı için hazırlıklar başlamış durumda.

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen iQOO 11 ve 11 Pro, bir kez daha sertifika alırken görüldü. Çinli telefon üreticisinin telefonları için sertifika almaya başlamış olması, telefonlarının çıkışının yakın olduğunu gösterdi. Öte yandan telefonların sertifika almasıyla birlikte teknik özellikleri hakkında yeni detaylar da ortaya çıktı.

vivo iQOO 10

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgiler sayesinde iQOO 11 ve 11 Pro’nun batarya kapasitesi ve şarj hızı belli oldu. Standart model 5000 mAh’lık bir bataryayla geliyor. Bu telefonun şarj hızı ise 120W. Pro modeli ise ilginç bir şekilde daha küçük bir bataryayla geliyor. Pro modelinin batarya kapasitesi 4700 mAh. Ancak şarj hızına geldiğimizde Pro modeline adına yaraşır şekilde daha gelişmiş özelliklere sahip. Çünkü telefon 200W hızlı şarj özelliğiyle geliyor ki bu da telefonu şarj hızı konusunda piyasadaki en iyi telefonlardan biri yapmaya yetecek.

iQOO’nun yeni telefonlarını ne zaman tanıtacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak telefonların bir kez daha görülmüş olması çıkışının yakın olduğunu gösteriyor.

Facebook hissedarları Mark Zuckerberg’i kovmak istiyor