Rampage, Ailecek Şaşkınız’ı tahtından etti

rampage

Vizyona girdiğinden beri haftalık gişe rakamları baz alındığında zirvede bulunan Ailecek Şaşkınız, 7. haftasında koltuğu Rampage isimli yapıma devretti. Ailecek Şaşkınız geçtiğimiz hafta sonu 91.766 seyirci ile toplamda 3.505.537 izleyiciye ulaştı.

Rampage, Türk filmlerini geride bıraktı

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan rakamlara göre, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de en çok izlenen film yönetmen koltuğunda Brad Peyton’un oturduğu Rampage oldu. Film ile aynı ismi taşıyan bir oyundan uyarlanan film, genetik değişim sonucu dünyayı tehdit etmeye başlayan yaratıklarla insanların mücadelesini anlatıyor.

Filmin başrollerinde Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jeffrey Dean Morgan ve Malin Akerman gibi ünlü isimler bulunuyor. ABD’de ilk haftasında 34.5 milyon dolarlık hasılatla zirveye yerleşen film, ülkemizde de ilk hafta sonunu zirvede tamamlamayı başardı.

Rampage ve Ailecek Şaşkınız’ın ardından 3. sırada ise Güldüy Güldüy ekibinde yer alan çocuk sanatçıların oynadığı Bizim Köyün Şarkısı isimli yapım yer alıyor. Bizim Köyün Şarkısı 3. hafta sonunda 89.079 izleyiciye ulaşarak toplamda 512.742 seyirciyle önemli bir başarı elde etti. Bu hafta vizyona giren Oflu Hoca Trakya’da ise ilk haftasında 64.961 izleyiciye ulaştı. Geçtiğimiz hafta gişeye merhaba diyen Can Feda ise 50.863 izleyici ile toplamda 221.678 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

Genel itibari ile geçtiğimiz hafta sonu 100.000 seyirciyi aşan herhangi bir film olmadı. Muhtemelen önümüzdeki hafta vizyona girecek olan filmlerle bu sıralama toptan değişebilir.

Facebook herkesi takip ediyormuş!