Ailecek Şaşkınız, tekrardan zirveye yerleşti!

ailecek şaşkınız

Selçuk Aydemir’in yönettiği, Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın başrollerini paylaştığı Ailecek Şaşkınız, bir haftalık aranın ardından, geçtiğimiz hafta.sonunu yine zirvede tamamladı. Geçen haftayı zirvede tamamlayan Bizim Köyün Şarkısı ise, ikinci haftasında Ailecek Şaşkınız’ın ardında kaldı.

Ailecek Şaşkınız, bu sefer gerçekten şaşırttı

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan verilere göre geçtiğimiz hafta sonunda Ailecek Şaşkınız 150.227 izleyici ile ilk sırada yer aldı. Selçuk Aydemir’in yönettiği film böylece 6. hafta sonunda toplamda 3.337.892 seyirciye ulaşmış oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu ilk sıraya yerleşerek Ailecek Şaşkınız’ı yerinden eden Bizim Köyün Şarkısı ise bu hafta bir basamak gerileyerek ikinci sırada kendine yer buldu. Bizim Köyün Şarkısı geçtiğimiz hafta sonu 127.255 kişi tarafından seyredildi. Bu gişe ile birlikte Bizim Köyün Şarkısı, 2. haftasında toplamda 357.872 izleyiciye ulaştı.

Bu hafta vizyona giren yeni filmlerden biri olan Can Feda, ilk hafta..sonunda 110.685 kişi tarafından izlendi ve 3. sırada yer aldı.

Yeni vizyona giren yapımlardan bir diğeri Fındık İşi 2 ise 44.018 izleyici ile hafta sonunda en çok izlenen 4. film oldu.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve özellikle Amerika’da önemli.bir gişe başarısına imza atan Ready Player One, Türkiye’deki 2. haftasında 41.814 seyirci ile toplamda 127.043 seyirciye ulaşmış oldu.

Muhtemelen önümüzdeki hafta Avengers’ın vizyona girmesiyle bu sıralama tamamen değişecektir.

E-spor oyuncusu nasıl olunur? İşte yanıtı