Cici Babam zirvenin yeni sahibi oldu

cici babam

Meltem Bozoflu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu ve Güldür Güldür ekibinin oyuncu kadrosunda yer aldığı Cici Babam, ilk hafta.sonunda en çok izlenen film olmayı başardı. Uzun bir süredir zirvede yer alan Ailecek Şaşkınız ise bilet fiyatlarının 6TL’ye kadar düşmesine karşın, 2 basamak gerileyerek kendine 3. sırada yer bulabildi.

Cici Babam, Ailecek Şaşkınız’ı solladı

Geçtiğimiz hafta vizyona giren yeni.filmlerle birlikte zirvedeki sıralama tamamen değişmiş oldu. Vizyondaki 8. haftasını geride bırakan Ailecek Şaşkınız, bilet fiyatlarını 6TL’ye düşürmesine karşın yine de Cici Babam ve Maşa ile Koca Ayı 2 filmlerinin gerisinde kaldı.

Kadrosunda Onur Buldu, Mahir İpek, Derya Karadaş, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Yasemin Çonka, Burak Topaloğlu, Alper Kul ve İrem Sak gibi.oyuncuları barındıran Cici Babam ilk haftasında 105.220 izleyici tarafından seyredildi.

Box Office Türkiye tarafından açıklanan verilere göre, vizyondaki bir diğer yeni film olan Maşa ile Koca Ayı 2 ise 101.436 seyirci tarafından izlenildi. Vizyondaki 8. haftasını geride bırakan Ailecek Şaşkınız ise 95.588 izleyici ile.toplamda 3.649.384 seyirciye ulaştı. Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve ABD’de.başarılı bir açılışa imza atan Rampage ise 2. haftasında 3 basamak gerileyerek 4. sırada kendine yer bulabildi.

Bir başka BKM filmi olan Bizim Köyün Şarkısı ise 4. haftasında 53.051 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı. Kadrosunun büyük bir bölümü Güldüy Güldüy ekibinden oluşan yapım toplamda 617.242 seyirciye ulaştı.

Venom için ilk fragman yayınlandı


Yorumlar kapatıldı.