Zirvenin yeni sahibi Ailecek Şaşkınız oldu!

ailecek şaşkınız 1

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrolünü paylaştığı komedi filmi Ailecek Şaşkınız, zirvenin yeni sahibi oldu. Selçuk Yöntem’in senaryosuna imza atıp aynı zamanda da yönettiği film, Mart ayının açılış rekoruna da imza attı.

Ailecek Şaşkınız, şaşırtmadı

BoxOffice Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre, geçtiğimiz hafta sonu 680.409 seyirciyi sinema salonlarına çeken Ailecek Şaşkınız, zirvenin yeni sahibi oldu. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı yapım, 2 günlük gişe rakamıyla, Şahan Gökbakar’ın 5 haftadır vizyonda olan filmi Kayhan’ı da geride bırakmış oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu Ailecek Şaşkınız’ın haricinde öyle önemli bir film vizyona girmemişti. İki haftadır zirvede bulunan Hadi Be Oğlum, 92.254 seyirci ile toplamda 771.985 izleyiciye ulaşarak geçtiğimiz haftayı 2. sırada bitirdi. Black Panther 67.794 seyirci ile 3. sırada yer alırken, 58.458 izleyiciyle Görevimiz Tatil ise 4. sırada yer aldı.

Bu hafta vizyona giren bir diğer yapım olan Kızıl Serçe ise 57.808 seyirci ile 5. sırada yer aldı. Öyle görünüyor ki, büyük bir sürpriz olmazsa Selçuk Aydemir’in yeni filmi önümüzdeki hafta 1 milyon barajını aşacaktır. Filmin Cem Yılmaz’ın Arif v 216’yı geçmesi ise şimdilik pek mümkün görünmüyor. Keza Arif V 216 ilk hafta sonundan 1 milyon barajını geçmeyi başarmıştı. Ailecek Şaşkınız, Düğün Dernek filmleri kadar gişe yapmasa da Çalgı Çengi İkimiz’i muhtemelen geçecektir.