Ailecek Şaşkınız 4. haftasında da lider

ailecek şaşkınız 4

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı Ailecek Şaşkınız, vizyondaki 4. haftasını da lider olarak tamamlamayı başardı. Selçuk Aydemir’in yönettiği film geçtiğimiz hafta sonu da 289.167 kişi tarafından izlenildi.

Ailecek Şaşkınız zirveyi kimseye bırakmıyor

Vizyona girdiği ilk hafta Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde oynadığı Hadi Be Oğlum’u yerinden ederek, zirvenin yeni sahibi olan Ailecek Şaşkınız, üst üste 4. haftasında da en çok izlenen film olmayı başardı.

Box Office Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre, Ailecek Şaşkınız geçtiğimiz hafta sonu 289.167 kişi tarafından izlenerek toplamda 2.832.501 seyirciye ulaştı.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Kaybedenler Kulübü Yolda ise hafta sonunda 104.563 izleyici ile ikinci sırada yer aldı. Kaybedenler Kulübü Yolda, toplamda ise 371.727 kişiye ulaştı.

Bu hafta vizyona giren yapımlardan biri olan Pasifik Savaşı İsyan ise 93.638 izleyici ile kendisine 3. sırada yer buldu. Dip not olarak belirtelim. Pacific Rim’in devam filmi ABD’de an itibari ile zirvede yer alıyor.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren ve film eleştirmenleri tarafından adeta topa tutulan yeni çevrim Tomb Raider filmi ise geçtiğimiz hafta sonu 64.420 kişi tarafından izlendi. Toplamda 208.392 izleyiciye ulaşan film, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de beklentilerin oldukça gerisinde kaldı.

Görünen o ki Ailecek Şaşkınız, önümüzdeki bir kaç hafta boyunca da zirvede yer alabilir. Keza önümüzdeki günlerde de bu yapımı rahat bir şekilde tahtından edebilecek bir yapım vizyona girmeyecek.

Street Fighter TV dizisi oluyor