Bizim Köyün Şarkısı, Ailecek Şaşkınız’ı yerinden etti!

bizim köyün şarkısı

Başrollerini Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın paylaştığı Ailecek Şaşkınız filmi, 5 haftanın ardından zirvedeki yerini kaybetti. Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren ve Güldüy Güldüy ekibindeki çocuk oyuncuların yer aldıkları, Bizim Köyün Şarkısı zirvenin yeni sahibi oldu.

Zirvenin yeni sahibi; Bizim Köyün Şarkısı

BoxOffice Türkiye tarafından paylaşılan bilgilere göre, vizyondaki 5. hafta sonunu geride bırakan Ailecek Şaşkınız, geçtiğimiz hafta sonu 157.279 kişi tarafından izlendi. Toplamda 3.111.792 izleyiciye ulaşan Ailecek Şaşkınız, bu gişe başarısıyla, Aile Arasında ve Arif v 216’nın ardından son dönemin en fazla izlenen 3. filmi olmayı başardı.

Öte yandan bu hafta sonu vizyona merhaba diyen Bizim Köyün Şarkısı, beklenildiği üzere zirvenin yeni sahibi oldu. Başrollerinde Berat Efe Parlar, Esat Polat Güler, Dora Dalgıç, Tansel Öngel, Güneş Sayın, Sezai Aydın ve Aslı Omağ gibi isimleri bulunduran yapım, hafta sonunda 165.022 seyirciye ulaştı. BKM tarafından desteklenen filmin yönetmen koltuğunda ise Tuğçe Soysop bulunuyor. Şehir hayatına alışık olan Çınar’ın babasının köyüne yerleşmesiyle birlikte başından geçen olaylara odaklanan yapımın uzunluğu ise 104 dakika.

Bu hafta sonunda vizyona giren bir diğer yapım ise Ready One Player’dı. Yurt dışında oldukça başarılı bir grafik çizen yapım ülkemizde ise ilk hafta sonunda yalnızca 52.516 kişi tarafından izlenildi.

Vizyondaki 3. haftasını geride bırakan Kaybedenler Kulübü Yolda ise 50.707 seyirci ile toplamda 480.353 izleyiciye ulaştı.

Terminator filmi gerçek mi oluyor?