Pusat One Shot Pro kablosuz oyuncu mouse’u: Hafif ve hızlı

g fgreg

#İŞBİRLİĞİ

Monster’ın oyunculara yönelik hazırladığı mouse çözümlerinden Pusat One Shot Pro kablosuz mouse ile karşınızdayız. 2.4GHz bağlantı aracılığıyla PC’nize saniyeler içinde bağlanabilen mouse, çalışmak için bir yazılıma da ihtiyaç duymuyor. Tabii yazılım desteği var ve resmi uygulamasını kurduğunuzda, özel profiller oluşturabilir, RGB ışıklandırmada düzenlemeler yapabilir, programlanabilir 8 tuş için atamalar gerçekleştirebilirsiniz.

Mouse için başta bir özet sunmak gerekirse, hafif bir ürün bu. Sağ elli kullanıcılar için ideal yapıda, tık hissi güçlü, DPI değerleri arasında kolaylıkla geçişler yapabileceğiniz bir mouse.

Tabii farklı türde oyunlar için tek şarj ile uzun süreler yol almanız mümkün, ama özellikle FPS oyunlarında, hele de online karşılaşmalarda bu mouse ile rakiplerinizin birkaç adım önüne geçebilirsiniz.

Örneğin Doom Eternal, son yıllarda sıklıkla oynadığım bir FPS. Diğer pek çok FPS’lerden farklı olarak dikey oynanışa imkân sunan, yakın mesafe dövüşleri destekleyen ve tüm aksiyonu 60FPS olarak sunabilen bir oyun. Kısacası çok hızlı ve akıcı bir oyun ve böyle bir oyunu ona ayak uydurabilen ekipmanlarla oynayabilmek önemli. Pusat One Shot Pro da bunu başarabiliyor ve keyifli deneyimle yaşayabilmenize yardımcı oluyor.

Farklı oyunlardan mı hoşlanıyorsunuz. Hiç sorun değil. Örneğin biz, son dönemin gündemdeki oyunu Diablo IV’ü bu mouse ile deneyimledik ve keyifli saatler yaşadık.
Şimdi isterseniz biraz daha detaya inelim…

Pusat One Shot Pro kablosuz oyuncu mouse'u: Hafif ve hızlı

Pusat One Shot Pro, kablosuz olarak kullanılabilen bir oyuncu mouse’u. Sağ elle kullanıma yönelik güzel bir tasarımı var. Onu rahatlıkla kavrayabiliyorsunuz ve avuçta bir kayma hissi de oluşturmuyor.

110 gram ağırlıktaki ürünü kullanmanız için bir mousepad gerekliliği bulunmuyor. Zira tabanı gayet kaygan. Bünyesindeki Pixart PMV3389 sensör, hızla yol alabilmenize yardımcı oluyor. Ürünü beraberinde gelen Type-C kablo ile yaklaşık 3 saatte tamamen şarj edebilirsiniz. Kablonun 1.6 metre uzunlukta ve örgü yapıda olduğunu da söyleyelim. Yani uzun süreli kullanımlar için gayet dayanıklı görünüyor.

Pusat One Shot Pro, toplamda 8 tuşa sahip ve her birini istediğiniz gibi programlayabiliyorsunuz. Sol yan tarafta, tam da baş parmağınıza denk gelen tuşu isterseniz yerinden çıkarabilir ve o bölgeyi tamamen kapatabilirsiniz de. Kutuda yedek bir tuş da var.

Ürünümüz 16000 DPI değerine kadar erişebiliyor ve mouse’un sırt kısmındaki tuşlar yardımıyla değişik seviyeler arasında hızlıca geçişler yapabiliyorsunuz. Mouse’un alt kısmına baktığımızda ise, profil değiştirmek için bir tuşun yer aldığını görüyoruz. Evet, program üzerinden toplamda 5 farklı profil hazırlayabilir ve bu profilleri mouse’un yerleşik belleğine kaydedebilirsiniz. Böylece mouse’u farklı bir PC’ye taktığınızda da size özel ayarlarla oyun deneyimleri yaşamanız mümkün oluyor.

Pusat One Shot Pro kablosuz oyuncu mouse'u: Hafif ve hızlı

Başta konuşurken RGB aydınlatma detayından da bahsetmiştik. Evet, ürünün toplamda 6 farklı renk modu bulunuyor.

Nefes alıp verme, dalgalı görünüm, akıcı ya da standart. Ek bir seçenek olarak isterseniz aydınlatmayı tamamen kapatabilir ve pil tarafında tasarruf sağlayabilirsiniz. Pil tasarrufu demişken, cihazı bir süre kullanmazsanız, otomatikman tasarruf moduna geçiş sağlıyor ve böylece daha az enerji tüketiyor.

Ürünün tuşlarını özelleştirmek, profiller oluşturmak ve RGB tarafında düzenlemeler yapmak için Monster’ın sitesine gitmeli ve mouse’un uyumlu yazılımını ücretsiz olarak PC’nize indirmelisiniz.

Pusat One Shot Pro kablosuz mouse, 700mAh pile sahip ve beraberinde gelen Type-C kablo aracılığıyla şarj edilebiliyor. Öte yandan, mouse’u Qİ standartına destek veren bir pad üzerine yerleştirerek kablosuz olarak şarj etme imkânınız da bulunuyor.

Pusat One Shot Pro kablosuz mouse, Monster’ın resmi websitesi üzerinden 879 TL satış fiyatı etiketiyle satın alınabiliyor. Daha fazla bilgi için resmi sayfaya göz atabilirsiniz.

Bu arada, şu an karne kampanyası kapsamında indirimler mevcut. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

Realme C55 İnceleme: Apple Dynamic Island benzeri özellik, artık Android’te!