Pusat Business Pro kablosuz metal klavye: İnce ve sessiz

m ffg

#İŞBİRLİĞİ

Oyunculara yönelik ürünlerle adından söz ettiren Monster, artık gündelik yaşantıya ve profesyonel hayata yönelik çözümlerle de karşımıza çıkıyor ve daha geniş bir ürün yelpazesini hedefliyor. Bu bağlamda Pusat Business Pro kablosuz metal klavye de ilgi çekici örneklerden bir tanesi. Hem ince bir yapısı olan hem de sessiz çalışan ürün, ister PC isterseniz de akıllı cihazlarınızla kullanabileceğiniz bir klavye.

Pusat Business Pro kablosuz metal klavye, sadece 13.1mm kalınlıkta ve 504 gram ağırlıkta. Şirket, bu ürünün ana tasarım malzemesi olarak alüminyum malzemeden yararlanıyor. Klavye tuşları için tercih edilen yanlardan kıvrımlı ve içe doğru kavisli yapı da rahat kullanılabilirliği mümkün kılıyor.

Ürünün tuşları yeterince büyük ve tuşlar arasındaki boşluklar da yeterli. Türkçe karakterlere destek veriliyor olması sevindirici.

Bu üründe alttan aydınlatma sistemi var mı?

Tabii ki var. Sonuçta her zaman iyi ışıklı ortamlarda yer almıyoruz. Bazen loş ortamlarda, bazen de karanlık ortamlarda çalışmamız gerekebilir. Bu gibi durumlarda, klavyenin alttan aydınlatma sistemini devreye alabilirsiniz. Monser, bu ürün için toplamda 7 farklı renkte aydınlatma sunuyor. Bunlar: Kırmızı, Sarı, Mavi, Açık Mavi, Mor, Beyaz, Yeşil. Her renk için toplamda 3 kademeli aydınlatma seçeneği de mevcut. Tabii isterseniz aydınlatma faktörünü tamamen kapatabilir ve pil tasarrufu tarafında avantaj elde edebilirsiniz. Pil demişken, ürünü bir süre kullanmazsanız, kendi kendine tasarruf moduna geçiş yapıyor. Bu da güzel bir detay.

Pusat Business Pro kablosuz metal klavye: İnce ve sessiz

Pusat Business Pro kablosuz metal klavye, Bluetooth üzerinden 2 cihazla eşleşebiliyor

Evet. Diyelim ki bir tane laptop PC’niz var, bir tane de Android TV’niz. Pusat Business Pro kablosuz metal klavyeyi bu 2 cihazla, Bluetooth 5.1 bağlantı üzerinden kısa sürede eşleştirebilirsiniz. Sonrasında, ihtiyacınıza göre klavyenin sağ üst kısmındaki tuşlar yardımıyla 2 cihaz arasında hızlı geçişler gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, kucakta kullanıldığında bile rahatsızlık uyandırmıyor.  Tabii kablonun olmaması, size yaklaşık 10 metrelik mesafede hareket alanı sağlıyor. Böylece ev ortamında da rahat hareket edebiliyorsunuz.

Peki bu klavye, hangi sistemleri destekliyor?

Aslında günümüzde popüler olan tüm sistemler diyebiliriz. Windows, Android, MacOS ve iOS tarafında destek sunuluyor. Bunlara ek olarak, kendi işletim sistemlerini tercih eden akıllı TV’ler de oluyor. Eğer bu cihazlarda Bluetooth bağlantısı varsa (Ki genelde var), klavyenizi eşleştirebiliyorsunuz. İster bir şeyler yazın, ister oyun oynayın. Siz nasıl isterseniz.

Pusat Business Pro kablosuz metal klavye: İnce ve sessiz

Pusat Business Pro, akıllı güç yönetimi özelliğine sahip

Ürünü bir süre kullanmazsanız tasarruf moduna geçiş yaptığını ve böylelikle tek şarj ile uzun süreli kullanımlara imkân sunduğunu belirtmiştik. Şimdi biraz daha detay verelim. Klavyemiz, beraberinde  gelen Type-C kablosuyla şarj edilebilir. Toplamda 2000mAh bataryaya sahip olan ürün, tek şarj ile 100 saate kadar kullanımı mümkün kılıyor. Tabii bu süreçte klavye tuşlarının arka aydınlatma sistemi kapalı olmalı. Eğer aydınlatma sistemini de kullanıyorsanız, tek şarj ile 55 saate varan deneyimler mümkün.

Pusat Business Pro, Monster’ın resmi websitesi üzerinden, 1100 TL satış fiyatı etiketiyle alınabiliyor. Ürün hakkında detaylar ve satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

General Mobile GM 23 SE inceleme: Uygun fiyatlı telefon