Samsung katlanabilir akıllı telefon sektöründe çığır açacak

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3'ün lüks versiyonları tasarlandı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni katlanabilir akıllı telefon modellerini tanıtmak için artık geri sayıma geçti.

Samsung katlanabilir akıllı telefon sektöründe çığır açacak. Samsung, Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğini duyurdu. Etkinlikte büyük bir merakla beklenen Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5’in tanıtılacağına dair beklentiler var. Resmi tarih henüz açıklanmamış olsa da, gelen duyumlar yeni nesil katlanabilir telefonların 27 Temmuz’da tanıtılacağına işaret ediyor. Bununla birlikte, son gelişmelere göre Samsung, bu cihazlar için Kuzey Amerika’da ayrıca lansman etkinlikleri düzenlemeyi düşünüyor.

Samsung katlanabilir telefon

Bir duyum hesabının bir duyumuna dayanarak, Samsung’un Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5 için Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri’nde ayrı lansman etkinlikleri düzenlemeyi planladığı söylenebilir. Bu etkinliklerin tarihi 11 Ağustos 2023 olarak belirlendi. Samsung genellikle bu zaman dilimini yeni katlanabilir telefonlarını ve akıllı saatlerini tanıtmak için kullanıyor. Şimdilik bu etkinliklerle ilgili daha fazla detay bulunmamakla birlikte, Samsung’un katlanabilir telefonlarının yanı sıra bir dizi yenilikçi cihazı sergileyeceği düşünülüyor.

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition

Samsung katlanabilir akıllı telefon sektöründe çığır açacak

Etkinlikte, Samsung’un Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5’i yanı sıra Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic, Galaxy Buds 3, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra gibi çok merak edilen ürünleri tanıtacağına dair beklentiler var. Daha önceki duyumlar, Galaxy SmartTag adı verilen nesne takip cihazının da bu etkinlik sırasında piyasaya sürüleceğine dair ipuçları vermişti.

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Z Fold 5’in yeni bir menteşe mekanizması ve güçlü Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacağı düşünülüyor. Diğer taraftan, Galaxy Watch 6 serisinin büyük oranda önceki modellerle benzer özelliklere sahip olacağı, ancak Exynos W980 yonga setiyle donatılacağı bilgisi bulunuyor. Galaxy Watch 6 Classic modelinde ise dönebilen çerçeve özelliğinin yeniden sunulacağına dair beklentiler var. Ayrıca, Galaxy Tab S9 serisi, tüm modellerinde 120Hz OLED ekranlar, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 45W hızlı şarj ve IP67 su ve toz direnci özelliklerinin olacağı öne sürülüyor. Samsung katlanabilir akıllı telefon sektöründe çığır açacak.

Örümcek Adam 2 için tarih verildi