Monster Pusat Business Pro kablosuz mouse: Yeni iş ortağınız

gre g

#İŞBİRLİĞİ

Monster, genellikle oyunculara yönelik hazırladığı ürünlerle adından söz ettiren bir marka. Ama son dönemde ürün yelpazesini genişletti ve gündelik kullanım ile iş dünyasına da hitap eden ürünler hazırlıyor. Bu incelememizde bahsedeceğimiz ürün ise, Monster Pusat Business Pro kablosuz mouse. Rahat ve sessiz kullanım deneyimleri sunan mouse, özellikle mobil çalışanlar için ideal bir yol arkadaşı.

Monster Pusat Business Pro, hafif, minimal yapıda ve sessiz çalışan bir mouse. Onu ister gündelik yaşantınızda, isterseniz de iş yaşantınızda keyifle kullanabilirsiniz.
Yalnızca 75 gram ağırlıktaki bir kablosuz mouse’dan söz ediyoruz. Üstelik bu mouse, bünyesinde hem 2.4GHz kablosuz bağlantı hem de Bluetooth 5.1 kablosuz bağlantı seçeneklerini barındırıyor. İsterseniz kısa sürede iki cihaz arasında geçiş yapabilir, 10 metre mesafeye kadar sorunsuz deneyimler yaşayabilirsiniz. İş süreçlerinize kısa bir ara mı vermek istiyorsunuz? Mesela ürünü Android TV’nize bağlayabilir ve yattığınız yerden kontrol sağlayabilirsiniz.

Beraberinde gelen USB alıcıyı, kullanımınızı tamamladıktan sonra ürünün alt kısmındaki özel bölmeye yerleştirebiliyor ve bu sayede “taşınabilirlik ve kullanılabilirlik” unsurlarının ne kadar ön planda olduğunu anlayabiliyorsunuz.

Monster Pusat Business Pro, Rose Gold ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle teknoloji severlerin beğenisine sunuluyor.

Ürün, ilk etapta sade tasarımıyla ön plana çıkıyor. Alçak yapısı, uzun süreli deneyimlerde dahi bileğinizi rahatsız etmeyecektir. Ayrıca, tasarım hatları itibarıyla hem sağ hem de sol elle kullanıma uygun bir yapısı var. Bu da önemli bir artı.

Ürünümüz, 1600 DPI değerde ve çalışma hızını, ürünün alt kısmındaki DPI değiştirme tuşuna basarak değiştirebiliyoruz. Tık tuşları gayet büyük ve orta kısımda da teker konumlandırılıyor. Teker, sayfa taramaları ve liste kontrolleri için önemli bir detay. Hızla yukarıya ya da aşağıya doğru hareket edebiliyorsunuz. Teker tarafında “sonsuz döngü” özelliği ise mevcut değil.

Monster Pusat Business Pro kablosuz mouse: Yeni iş ortağınız
Monster Pusat Business Pro

Cihaz; Windows, Linux, MacOS, Android Box ve akıllı TV’ler için uyumlu. Dolayısıyla bu ürünü satın alırken, yalnızca bir cihaza yönelik hareket etmek zorunda olmadığınızı da bilmelisiniz. Bu da güzel bir detay.

Mouse’un en güzel taraflarından bir tanesini de oldukça sessiz çalışması oluşturuyor. Normalde mouse’ların tuşlarında tık sesleri rahatlıkla duyulur ve yoğun kullanımlarda da çevrenizdekilere rahatsızlık verecek düzeye erişebilir. Monster Pusat Business Pro ise, fazlasıyla sessiz çalışıyor. Bu, hem ev ortamında hem de ofis ortamında, sessizliğe ve odaklanmaya ihtiyaç duyduğunuz anlarda sizi mutlu edecek bir detay.

Tabii az evvel yanınızda da kolaylıkla taşıyabileceğinizden, yani mobil kullanılabilirlikten de söz etmiştik. Biraz daha detay vermek gerekirse, bu mouse’u kullanmak için bir mousepad şart değil. Pürüzsüz pek çok farklı yüzey tipinde bu ürünü sorunsuz kullanabilirsiniz. Kâğıt, ahşap hatta mermer bir yüzeyde sorun olmuyor.

Monster Pusat Business Pro kablosuz mouse: Yeni iş ortağınız

Monster Pusat Business Pro, 5 milyon tık ömrüne sahip.

Bünyesinde toplamda 4 tuşu var ve 600mAh pile sahip. Mouse, beraberinde gelen Type-C kablosuyla şarj edilebiliyor ve tek şarj ile 55 saate varan kullanım sunabiliyor. Cihazın kullanmadığınız esnalarda otomatikman bekleme moduna geçiş yaptığını ve daha az güç tüketerek daha yüksek verimi amaçladığını da ekleyelim.

Toparlamak gerekirse Pusat Business Pro kablosuz mouse…

Sade ve hafif tasarımıyla dikkat çekiyor. Onu ister evinizde, istersenizde mobil ofisinizde tercih edebilirsiniz. İki elle kullanılabilir yapıda olması, sessiz çalışması ve tek şarj ile 55 saate varan deneyimler sunabilmesi güzel. Tabii kullanım için genellikle bir mousepad’e ihtiyaç duyulmaması, 2 farklı bağlantı seçeneği ve 2 farklı renk seçeneği sunduğunu da tekrarlamak gerekiyor.

Ürün, Monster’ın resmi websitesi üzerinden 400 TL satış fiyatı etiketiyle alınabiliyor. İlgili sayfa için buraya tıklayabilirsiniz.

General Mobile GM23 inceleme: Uygun fiyata telefon mu arıyorsunuz?