PUBG benzeri oyunlar!

2019un En İyi 10 Battle Royale Oyunu

PUBG benzeri oyunlar listemiz ile karşınızdayız. Eğer bilgisayarınız optimizasyon sorunlarından dolayı PUBG’yi kaldırmıyorsa bu listedeki oyunlara bir göz atabilirsiniz. İşte PUBG benzeri oyunlar!

Dünyayı kasıp kavuran PlayerUnknown’s Battlegrounds namı diğer PUBG, maalesef ki bazı PC’lerde hala optimizasyon sorunları yaşıyor. Biz de bu haberimizde donanımı düşük olan oyuncular için PUBG benzeri oyunları bir araya getirdik. Battle Royale türündeki bu oyunlar düşük donanımlı PC’lerde bile oldukça akıcı bir şekilde çalışıyor.

PUBG Survivor Pass 3: Wild Card çıktı!

PUBG benzeri oyunlar listemize EA‘nin Fortnite‘ı bile tahtından eden oyunu Apex Legends ile başlıyoruz. Ancak Apex Legends‘ı düşük donanımlı bir bilgisayarda oynamak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın ve oyunun grafik aylarını bu şekilde yapın.

Apex Legends FPS arttırma yöntemi!

PUBG benzeri oyunlar!

Apex Legends

Titanfall evreninde geçen Apex Legends, tüm platformlarda ücretsiz olarak yer alıyor. Battle Royale türündeki Apex Legends’ta sadece üçlü takım şeklinde oynayabiliyorsunuz. Ancak ilerleyen aylarda takım ve solo oyun modları için iyileştirmeler yapılacak. Her karakterin özel gücünün olduğu oyun, hem grafikleri hem de farklı mekanikleri ile oldukça etkileyici.

Oyunu ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

s 624aa080fef8af45b14170709312598f4681349b

Diğer oyunlar için lütfen sayfa değiştiriniz.