Apex Legends iPhone’a geliyor!

apex legends

EA’nin Battle Royale türündeki oyunu Apex Legends, iPhone’a geliyor. Apple Arcade kapsamında gelmesi beklenen Apex, daha sonra Android’e de gelecek.

Electronic Arts’ın Respawn’a yaptırdığı Titanfall evreninde geçen oyunu Apex Legends, kısa süre içerisinde rakipleri PUBG ve Fortnite’ı geride bırakmayı başarmıştı. Battle Royale türündeki oyun, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında yer alıyordu. Bugün gelen bilgilere göre ise; Apex çok yakında iPhone’a da gelecek.

Apex Legends iPhone’a geliyor!

Bildiğiniz gibi PUBG ve Fortnite’ın mobil oyuncu kitlesi azımsanamayacak şekilde fazla. EA bu alanda da rakip olabilmek için sevilen Battle Royale oyununu ilk olarak iPhone’a getirmeyi planlıyor.

Apple’ın Mart ayında tanıttığı ücretli oyun servisi Apple Arcade kapsamında iOS’te yer alması beklenen oyunun daha sonra Android platformuna da geleceği söyleniyor. Oynaması ücretsiz olacak oyunda doğal olarak uygulama içi satın alma seçenekleri yer alacak.

İndirime giren Xbox One oyunları – 7 Mayıs haftası

Tahminlere göre Apex’in mobil sürümü çapraz platform şeklinde çalışmayacak. Mobilde oynayan kullanıcılar sadece mobil oyuncular ile eşleşecek. Aslında olması gereken de bu. Çünkü klavye ve mouse’un dokunmatik kontrollere karşı büyük bir avantajı bulunuyor.

Apex Legends

Bakalım Apex’in mobil sürümü PUBG Mobile kadar büyük ses getirmeyi başaracak mı? Umarız Apex’in iPhone sürümünde MFI kontrolcü desteği yer alır da daha rahat bir oyun deneyimi sunulur.