Mobil PUBG oyunu indirme sayısı belli oldu: Rakam dudak uçuklatıyor

PUBG 60 FPS

Mobil PUBG oyunu indirme sayısı her geçen gün korkunç bir artış gösteriyor. Şimdilerde ulaştığı seviye ise gerçekten de hayret uyandıracak cinsten. İşte merak edilen tüm detaylar.

Herkesin merak ettiği ve bir o kadarda yüksek rakamlar beklediği Mobil PUBG oyunu indirme sayısı belli oldu. 2018 yılında piyasaya çıkmasına rağmen fazlasıyla rağbet gördü. Akıllı telefonlar için tasarlanan PUBG oyunu iOS ve Android sürümleri üzerinden defalarca indirildi.

Oyunun başka diğer oyuncularla oynanabilmesi ve sürekli olarak güncelleme alması onu ileriye taşıdı. Ayrıca heyecanı doruklarda yaşattığını söyleyebiliriz. Bu oyunun Twitch üzerinden birçok yayıncısı da mevcut. Hatta kimileri sadece PUBG oyunu oynuyor. Yayıncıların önemli bir bölümü Fortnite ve PUBG gibi oyunlar üzerinden popülerlik kazandı.

Pubg Mobile rekora bir türlü doymuyor

Oyunun Twitter Türkiye resmi hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım popülerliğini bir noktada daha ortaya koydu. Ona göre oyun dünya çapında 1 milyardan daha fazla indirme sayısı ile göz doldurdu. Rakam diğer oyunlarla kıyaslandığında gerçekten de dudak uçuklatacak cinsten.

Mobil PUBG oyunu indirme

Oyun oynayanların yaş ortalamasının ise genellikle 12 ile 30 olduğunu söyleyebiliriz. Yani bu da bizlere aslında çok geniş bir kitlenin PUBG oynadığını gösteriyor. Hatta ileri yaşlardaki bazı kişilerin bile bu oyunu keyif alarak oynadığı biliniyor.

PUBG 2 geliyor! İşte yeni battle royale oyunu!

Oyunu tasarlayan stüdyonun CEO’su Changan Kim herkese teşekkür ettiği bir tweet paylaştı. Burada sadece 3 yıl içerisinde 1 milyar indirme rakamına ulaştıklarını söyledi. Ayrıca oyunun ikinci versiyonunun yakında geleceğini de ekledi. Peki siz PUBG indirme sayısı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?