Oppo F11 Pro ile çekilen Everest fotoğrafları göz kamaştırıyor

Ekran Resmi 2019 04 10 10.27.50

Oppo’nun geçtiğimiz ay satışa sunduğu Oppo F11 Pro fotoğraf performansıyla göz kamaştırıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Oppo geçtiğimiz ay yeni modeli F11 Pro’yu satışa sunmuştu.

Oppo F11 Pro, uçtan uca ekranı, pop-up selfie kamerası ve arka tarafında dikey olarak konumlandırılmış olan çift ana kamera modülüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Çinli üretici daha telefonu satışa sunmadan kamera tarafında yetenekli bir cihaz yapmak istediklerini ve bu bağlamda Oppo F11 Pro’nun ortaya çıktığını açıklamıştı. Peki F11 Pro kamera tarafında ne kadar yetenekli.

Oppo F11 Pro fotoğraf performansıyla hayranlık uyandırdı

Geçtiğimiz gün ünlü fotoğrafçı Adam Meng, F11 Pro ile Everest’te çektiği fotoğrafları paylaştı. Hiç bir yardımcı yazılım ya da ekipman kullanılmadan çekilen bu fotoğraflar ciddi anlamda etkileyici görünüyor diyebiliriz.

Dilerseniz aşağıdan Adam Meng’in çektiği Everest fotoğraflarına göz atabilirsiniz. (Fotoğrafı büyütmek için üzerine tıklayın)

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Oppo F11 Pro, gücünü MediaTek tarafından üretilen Helio P70 yonga setinden alıyor. Sistemini 6GB RAM ile destekleyen model 64GB’lık dahili depolama alanına sahip.

1080 x 2340 piksel çözünürlüğünde 6.53 inçlik ekranla gelen telefonun ekran gövde oranı ise yüzde 84.4.

Telefonun arka tarafında 48MP + 5MP’lik çift ana kamera modülü yer alıyor. F11 Pro’nun ön kamerası ise 16MP çözünürlüğe sahip.

En iyi fotoğraf çeken telefonlar için tıklayın