PS Plus Ağustos oyunları açıklandı!

PS Plus Ağustos

PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz olarak sulacak olan PS Plus Ağustos oyunları bugün belli oldu. Bakalım PS4 sahiplerine ücretsiz hangi oyunlar verilecek?

Sony, multiplayer oyun oynamak için zorunlu kıldığı PlayStation Plus servisi ile bildiğiniz gibi bir takım oyunları ücretsiz olarak da sunuyor. Geçtiğimiz yıla kadar; PlayStation 3, PlayStation 4 ve PS Vita için ücretsiz oyun sunan Sony, şimdi sadece PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz oyun dağıtıyor.

İşte PS Plus Ağustos oyunları!

Ağustos ayı içerisinde ücretsiz olarak verilecek PlayStation Plus oyunları ise bugün belli oldu. Sony, Ağustos ayında; Wipeout Omega Collection ve Sniper Elite 4 oyunlarını PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz olarak sunacak. Özellikler Sniper Elite 4’ü oynamadıysanız bu ay PS Plus ile mutlaka oynamanızı öneriyoruz.

Xbox Live Gold Ağustos oyunları belli oldu

Aylık 23,99 TL, 3 Aylık 74,99 TL ve 12 Aylık 179,99 TL olan PS Plus, Xbox One’ın Xbox Live Gold sistemine göre yarı yarıya daha ucuz. Microsoft Türkiye’nin saçma kararlarının Sony Türkiye’ye yaradığını söyleyebiliriz. Umarız PS Plus‘a da ilerleyen günlerde bir zam gelmez.

PS Plus Ağustos