Playstation Plus Ağustos 2017 oyunları belli oldu

PSPlus

Playstation sahiplerinin merakla beklediği an geldi. Playstation Plus Ağustos 2017 oyunları belli oldu. Bu ay PS4 sahiplerini başarılı oyunlar bekliyor.

Sony’nin Playstation ile yakaladığı başarı tartışmasız olsa da ücretli çevrimiçi oyun servisi Playstation Plus’ta verdiği ücretsiz aylık oyunlar zaman zaman eleştiriliyordu. Zira firma, ayın ücretsiz oyunlarını genelde bağımsız oyunlardan seçiyordu ve bu da oyuncuları tatmin etmiyordu. Ancak son birkaç aydır bu düzen değişti ve Sony’nin tercihleri oyuncuları memnun etmeye başladı. Temmuz ayını bitirmeye yaklaştığımız bu günlerde Playstation Plus Ağustos 2017 oyunları belli oldu. Firmanın yükselişi sürdü ve bu ayın oyunları özellikle PS4 sahiplerini mutlu etti. Vakit kaybetmeden oyunları sizlerle paylaşalım.

Playstation 4

Just Cause 3
Assassin’s Creed: Freedom Cry

Playstation 3

Super Motherload,
Snakeball

PS Vita

Downwell (PS4 ile de çalışıyor)
Level 22

Listedeki oyunlar bunlar. PS4 tarafında Just Cause 3, güncel sayılabilecek ve oyuncuların ilgi gösterdiği bir yapım. Rico Rodriguez adlı karakterle maceradan maceraya atladığımız oyun, uzun süre popülerliğini korumuştu. Assassin’s Creed: Freedom Cry ise sevilen serinin Black Flag oyununun bağımsız eklentisi. Freedom Cry, hikaye olarak Black Flag’teki olayların sonrasını anlatıyor. Açıkçası bu eklentiyi oynamadan önce Black Flag‘i oynamanızı tavsiye ederiz.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Xbox’ın Ağustos ayında XBL kapsamında vereceği oyunlar da belli olmuştu. O listeye ulaşmak için tıklayın.