Ücretsiz PlayStation Plus Temmuz 2018 oyunları açıklandı

PlayStation 4

Ücretsiz olarak yayınlanacak olan PS Plus Temmuz 2018 oyunları belli oldu. PlayStation 4 ve PlayStation 3 sahipleri PS Plus Temmuz 2018 oyunlarını çok sevecek gibi görünüyor.

Sony, PlayStation 4, PlayStation 3 ve PS Vita sahiplerine ücretsiz oyun sunmaya devam ediyor. Aylık üyelik sistemi ile çalışan ve multiplayer oyun oynamak için gerekli olan PS Plus kapsamında, bu ay yepyeni oyunlar ücretsiz olarak sunulacak.

PS Plus Temmuz 2018 oyunları uzun zamandır ücretsiz güzel bir yapım bekleyenlerin çok hoşuna gidecek gibi görünüyor.

PS Plus Temmuz 2018 oyunları!

Sony, Temmuz ayı içerisinde PS Plus sahiplerine, Absolver (Playstation 4), Heavy Rain (Playstation 4), Rayman 3 HD (Playstation 3), Extreme Exorcism (Playstation 3), Space Overlords (Playstation Vita/Playstation 4) veZero Escape: Zero Time Dilemma (Playstation Vita) oyunlarını ücretsiz olarak dağıtacak.

PS Plus sahipleri bu oyunları dışında ayrıca; 11 Temmuz 2018 tarihine kadar kütüphanelerine Call of Duty: Black Ops 3‘ü ücretsiz olarak ekleyebilecek.

PS Plus Temmuz 2018

Sony Türkiye’den çekiliyor!

PlayStation cephesi bu zamana kadar neredeyse PlayStation 4 için çıkmış özel oyunları PS Plus kapsamında ücretsiz olarak verdi. Temmuz ayında bunlara Heavy Rain‘in de eklenmesi, oyuncular açısından çok güzel olacaktır. Bakalım PlayStation, ilerleyen aylarda Uncharted, God of War ve The Last of Us gibi yapımlarını da ücretsiz olarak sunacak mı?