PS Plus Ağustos oyunları açıklandı

mafia 3

Sony merakla beklenen PS Plus Ağustos oyunları listesini sonunda açıkladı. İşte Ağustos ayında PlayStation Plus abonelerinin ücretsiz olarak indirebileceği oyunlar.

Microsoft’un Xbox Live Ağustos oyunlarını açıklamasının arından Sony de PS Plus Ağustos oyunları listesini yayınladı. Yayınlanan listeye göre, PS Plus aboneleri Ağustos ayı boyunda Mafia 3 ve Dead by Daylight oyunlarını ücretsiz olarak indirebilecekler.

PlayStation Plus Ağustos oyunları belli oldu

Bilindiği üzere Sony, PlayStation Plus üyeleri için her ay en az 2 oyunu ücretsiz olarak indirme imkanı sağlıyor. Üstelik PS Plus abonelerinin PS4’ün yanı sıra PS3 ve PS Vita’sı da varsa ücretsiz oyun sayısı 6’ya kadar çıkıyor.

Sony tarafından açıklanan PS Plus Ağustos oyunları listesine göre;

PlayStation 4 için Dead by Daylight (Behaviour Interactive) ve Mafia III (2K Games)

PlayStation 3 için Bound by Flame (Focus Home Interactive) ve Serious Sam 3 BFE (Croteam)

PS Vita için Draw Slasher (Mass Creation) ve Space Hulk (Hoplite Research)

oyunları Ağustos ayı boyunca ücretsiz olarak. PS Plus aboneleri oyunları 7 Ağustos itibariyle indirmeye başlayabilecekler.

Açık konuşmak gerekirse bu ay PS4 için verilen oyunların hayli kaliteli olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Mafia 3’ü daha önce oynamamış olanlar varsa mutlaka denemelerini tavsiye ederiz. Şimdi oynamasınız bile, oyunları kütüphanenize ekleyerek, istediğiniz zaman indirip oynayabileceğinizi unutmayın. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.

FIFA 19 Türkiye fiyatları açıklandı