PS Plus Ağustos oyunları artık indirilebilir

freedom cry

Sony’nin PlayStation sahiplerine sunduğu en büyük kolaylıklardan biri olan PS Plus, Ağustos ayı oyunlarıyla oyun severlerin yüzünü güldürdü.

PlayStation sahiplerinin olmazsa olmazlarından birisi de hiç şüphesiz PS Plus üyeliğidir. Online oyunların servislerine bağlanma olanağı sunmasının yanı sıra, her ay dağıtılan ücretsiz oyunlarıyla, PS Plus’ın çok avantajlı bir sistem olduğunu söylemek mümkün.

Zira Xbox’ta da benzer bir sistem olan Xbox Live Gold bulunuyor. Buradaki temel nokta ise hangi servisin, kullanıcılarına daha iyi oyunlar sunabildiği. Elbette iki serviste aynı yıl içerisinde çıkmış olan AAA oyunları ücretsiz olarak sunmuyor. Fakat üzerinden 1-2 yıl geçmiş kaliteli oyunların, ücretsiz olarak dağıtıldığına defalarca şahit olduk. Aynı Ağustos ayı oyunlarında olduğu gibi.

Hatırlanacağı üzere Sony, kısa süre önce PS Plus Ağustos ayı oyunlarını açıklamıştı. Açıklanan oyunlar içerisinde, birkaç sene önce fırtınalar estiren Just Cause 3 gibi önemli bir oyun da bulunuyordu. İşte bu oyunlar geçtiğimiz gün kullanıcıların indirimine sunuldu. Yani eğer bir PS Plus üyeliğine sahipseniz, sizlere sunulan oyunları hemen indirebilirsiniz.

Bu ayki listede, PS4 için Just Cause 3, Downwell ve Assassin’s Creed Freedom Cry bulunuyor. PS4 içinse Snakeball ve Super Motherload oyunlarını görüyoruz. Vita sahipleri ise Downwell ve Level 22 isimli yapımları ücretsiz olarak indirebilirler.

Dip not olarak belirtelim. Tek bir PS Plus hesabını, hem PS4, hem PS3 hem de PS Vita’nızda kullanmanız mümkün.