Prime Gaming’de Bir Yüzüklerin Efendisi Oyunu Daha Ücretsiz Oldu

Amazon Prime Gaming

Geçtiğimiz ay iki Yüzüklerin Efendisi oyununu ücretsiz hale getiren Amazon Prime Gaming, şimdi onlara üçüncü bir oyun daha ekledi.

Tüm Amazon Prime üyelerinin erişimine açık olan Amazon Prime Gaming, Steam ya da Epic Games kadar popüler olmasa da zaman zaman oyunseverleri heyecanlandıracak hamleler yapıyor. Her ay oyunseverlere çeşitli ayrıcalıklar sunan Prime Gaming, zaman zaman dikkat çekici oyunları ya da oyun içi içerikleri ücretsiz yapabiliyor.

Son dönemde ücretsiz oyunları konusunda çıtayı epey yükselten Amazon Prime Gaming, geçtiğimiz ay, Yüzüklerin Efendisi dizi The Rings of Power’ın ekranlara dönüşünü kutlamak için iki Yüzüklerin Efendisi oyununu ücretsiz hale getirdi. LEGO The Lord of the Rings ve Middle Earth: Shadow of Mordor, şu an hala ücretsiz olarak alınabiliyor. Ama Amazon burada durmadı ve geçtiğimiz günlerde bunlara üçüncü bir Yüzüklerin Efendisi oyunu daha ekledi. LEGO The Hobbit de artık Prime Gaming üzerinden ücretsiz bir şekilde alınabiliyor.

Amazon Prime Gaming

Geçtiğimiz ay erişime açılan LEGO The Lord of the Rings ve Middle Earth: Shadow of Mordor, 30 Eylül’de Prime Gaming’den ayrılacak. Bu iki oyunu almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmak isteyebilirsiniz. Bu hafta ücretsiz hale getirilen LEGO The Hobbit ise 23 Ekim’e kadar ücretsiz olarak alınabilecek. Tabii bunun için Amazon Prime üyesi olmanız gerekiyor.

Popüler filmlerden uyarlanan diğer LEGO oyunları gibi LEGO The Hobbit de uyarlandığı filmin hikayesini LEGO formatında yeniden canlandırıyor. LEGO’nun bu film temalı oyunları, özellikle çocukları için oyun arayan ebeveynlere keyifli bir alternatif sunuyor. Tabii türün meraklısı olan yetişkinler de oyuna şans verebilir.

Huawei Mate XT Üretimine Hız Verildi