Pokémon Sleep nihayet bu yaz piyasaya sürülecek

Pokémon Sleep nihayet bu yaz piyasaya sürülecek

Duyurulmasının dört yıl sonra Pokémon Sleep nihayet yolda. Bugünkü Presents etkinliği sırasında, oyunun bu yaz  geleceği ortaya çıktı. Başlangıçta 2020’de piyasaya çıkması gerekiyordu. İşte detaylar.

Pokémon Sleep, Magikarp Jump geliştiricisi Select Button tarafından sunulan ve uykunuzu takip edebilen bir mobil oyunu. Tek yapmanız gereken yatağınıza girdiğinizde telefonunuzu yanınızda tutmanız olacak.  Uygulama, uykunuzu analiz edecek ve onu üç türden birine ayıracak: uyuklama, erteleme ve derin uyku. Oyun şöyle işliyor. Uyku anında oyunu ne kadar süre açık bırakırsaız o kadar fazla çeşitli Pokémonların kilidini açma şansınız artacak. Özellikle sarkık kulaklı Pikachu son derece sevimli görünüyor, ancak hangi uyku aşamasında açıldığı henüz belli değil. Açıkçası oyun animenin hayranlarını heyecanlandıracak türden ancak genel anlamda ilgi görür mü bilinmez. Şirket ayrıca hem Sleep hem de Go’ya bağlanan fiziksel bir cihaz olan Go Plus + için bir güncelleme sağladı. Yerleşik bir alarmın yanı sıra ninniler söyleyebilen bir Pikachu sesi de eklendi.

Pokémon Sleep nihayet bu yaz piyasaya sürülecek

Gün içinde dışarıdayken Go Plus +’ı kullanarak PokéStop’ları otomatik olarak döndürebilir ve cihazdaki düğmeye basmanıza bile gerek kalmadan Go’da Poké Topları atabilirsiniz. Ardından oyun deneyiminiz uykuda da devam ettirebileceksiniz. Go Plus +, 2016’da ortaya çıkan orijinal  Go Plus’ı ve Poké Ball Plus’ı izliyor. 14 Temmuz’da satışa sunulacak ve Switch’teki yeni bir ana hat Pokémon oyunuyla neredeyse aynı olan 55 $’a mal olacak. Oyunu Go’ya bağladığınızda, dışarıda avlarken takke takan Snorlax’ın sevimli bir versiyonunu bulabileceksiniz.

OnePlus, telefon sıcaklıklarını düşürebilen sıvı soğutma aksesuarını piyasaya sürüyor