Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go, Eevee duyuruldu

Pokemon- Let's Go, Pikachu

Nintendo Switch için ilk Pokemon oyunları olan Pokemon: Let’s Go, Pikachu ve Pokemon: Let’s Go, Eevee tanıtıldı. Pokemon: Let’s Go, Pikachu ve Pokemon: Let’s Go, Eevee hakkındaki detaylar haberimizde.

Nintendo’nun Switch ile başarı yakalamasının ardından gözler Game Freak cephesine çevrilmişti. Pokemon oyunlarının geliştiricisi olan Game Freak uzun süren sessizliğini bugün bozdu. Game Freak, bugün Nintendo Switch için ilk Pokemon oyunları olan Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go, Eevee‘yı duyurdu.

Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go, Eevee Kasım’da geliyor!

Ana Pokemon oyunlarında olduğu gibi iki farklı sürümü çıkacak olan Pokemon: Let’s Go, Pikachu! ve Pokemon: Let’s Go, Eevee, isminden de anlaşılacağı gibi Pokemon GO oyunu ile entegre bir şekilde çalışacak.

İlk 151 Pokemon‘un yer alacağı bu seri, maalesef ki 8. nesil olmayacak. 8. nesil Pokemon oyunları için 2019‘u beklemeniz gerekiyor. Grafik konusunda Switch ile seviye atlayan Pokemon oyunları, farklı oynanış dinamikleri ile dikkat çekiyor.

Switch için Pokemon oyunlarını oynarken, Joy-Con ile Pokeball atıp Pokemon yakalayabileceksiniz. Game Freak burada bir değişiklik daha yapıp yeni bir aksesuar duyurdu. Poke Ball ismindeki bu aksesuar sayesinde, Poke topunu Pokemon’a atıp yakalayabileceksiniz.

Nintendo Switch için ilk Türk yapımı oyun: Doughlings Arcade

Mobil cihazlardaki Pokemon GO oyununda yakaladığınız Pokemon’ları Switch’teki oyuna da aktarabileceksiniz. Nintendo resmi olarak Türkiye‘ye geleceği için Pokemon GO’nun Türkiye App Store ve Play Store’unda yakın zamanda yayınlanması bekleniyor.

Ancak Pokemon GO’dan Switch’e Pokemon transferi Bluetooth üzerinden yapılacak gibi görünüyor. Bu yüzden iPhone sahipleri Pokemon GO’daki Pokemon’larını oyuna aktaramayabilir.

Ayrıca Joy-Con‘ları tabletten çıkardığınızda arkadaşınız yanınıza ışınlanacak ve Pokemon macerasına Co-op şeklinde devam edebileceksiniz.

Kasım ayında çıkacak olan Pokemon oyunları adet başı fiyatı 60 dolar olarak belirlenmiş durumda.