Pokemon Let’s Go Pikachu rekorla başladı!

Pokemon Let’s Go Pikachu

Nintendo’nun geçtiğimiz yıl satışa sunduğu ev konsolu Switch’e özel olarak geliştirilen Pokemon Let’s Go Pikachu ve Lets Go Eevee rekorla başlangıç yaptı. İşte detaylar.

Nintendo Switch sahiplerinin büyük bir merakla bekledikleri Pokemon Let’s Go Pikachu ve Let’s Go Eevee nihayet satışa sunuldu. Switch’e özel olarak satışa sunulan ilk pokemon oyunu, beklentilerin ötesinde bir başlangıca imza attı.

Pokemon, Switch’te de yok satıyor!

Nintendo konsolları için satışa sunulan Pokemon oyunları genel olarak başarılı bir tablo çiziyor. Dolayısıyla Pokemon Let’s Go Pikachu ve Lets Go Eevee’den de beklentiler hayli büyüktü. Nitekim Switch için geçtiğimiz hafta satışa sunulan pokemon oyunu beklentilerinde ötesinde bir başlangıç yaptı.

Nintendo tarafından açıklanan rakamlara göre, Switch’teki ilk pokemon oyunu ilk haftasında 3 milyondan fazla kopya satmayı başardı. Bu kopyalara hem dijital, hem de fiziksel kopyalar dahil.

Öte yandan Pokemon Let’s Go Pikachu ve Let’s Go Eevee bu tabloyla Switch oyunları içerisinde çıkış haftasında en çok satan oyun unvanını da ele geçirdi. Bu rekor pokemondan önce Super Mario Odyssey’a aitti.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Nintendo Switch ülkemizde 2500TL’den başlayan fiyatlarla satılmakta. Şu aralar malum Cuma indirimlerinden ötürü 2000TL – 2500TL seviyesinde fiyatlardan da Switch bulmanız mümkün. Bu konsolun tek dezavantajı ise oyun fiyatlarının hayli yüksek olması.

Gelmiş geçmiş en iyi PS4 oyunları