Pokémon: Let’s Go Pikachu! PC’de oynanabiliyor!

maxresdefault 33

Nintendo Switch’in özel oyunu olan Pokémon: Let’s Go Pikachu! ve Eevee Yuzu emulator sayesinde PC’de oynanabiliyor. Eğer Switch’iniz yoksa bu emulator ile yeni Pokemon oyunlarını PC’de oynayabilirsiniz.

Game Freak‘in Switch’te Pokemon oyunu yok diyenlerin gazını almak için çıkardığı, bu zamana kadar ki Pokemon oyun kültürüne ters olan oyunu Pokémon: Let’s Go Pikachu ve Eevee şimdi PC’de oynanabiliyor. Bildiğiniz gibi Nintendo Switch bir talihsizlik yaşamış ve çıkışının ilk yılında kırılmıştı.

Pokémon: Let’s Go Pikachu! PC’de çalıştı!

Bu kırılma hem ana konsol hem de PC emulatorü şeklinde olmuştu. Yuzu isimli ekip, Switch oyunlarının PC’de oynanması için uzun süredir çalışıyor. Ekip Super Mario Odyssey’i yüzde 100’e yakın başarıda oynatmanın ardından şimdi de Pokemon: Let’s Go Pikachu ve Eevee oyunlarını PC’de çalıştırmayı başardı.

Türkiye’de Nintendo Switch almak mantıklı mı?

Ancak oyun şimdilik tam anlamı ile PC’de oynanamıyor. Özellikle konuşma bölümlerinde doku hataları olduğundan altyazılar okunmuyor. Ancak Yuzu ekibi yakında bu sorunu da çözecek gibi görünüyor.

Pokémon: Let's Go Pikachu

Nintendo’nun korsandan maalesef ki darbe üzerine darbe aldığı bugünlerde Pokemon oyunlarının PC’de oynanabilmesi hiç de hoş olmadı. Umarız Nintendo korsanın önüne geçmek için ciddi yaptırımlar uygular.