Xiaomi telefon alana televizyon hediye ediyor!

xiaomi 13

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni amiral gemisi Xiaomi 13 serisi için ön siparişe özel akıllı televizyon hediye etmeyi planlıyor.

Xiaomi telefon alana televizyon hediye ediyor! Xiaomi, yeni çıkaracağı Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro‘ya yönelik ön sipariş kampanyasında kullanıcılara büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Daha önceki kampanyalarda, yeni üst düzey akıllı telefonlarına ön sipariş verenlere çeşitli hediyeler sunan şirket, bu sefer Fransa’da ön sipariş veren kullanıcılara Xiaomi TV P1E Smart TV hediye edeceğini duyurdu.

xiaomi 1

Sızıntı kaynağı @billbil_kun, yakında piyasaya sürülecek Xiaomi 13 serisi için bir ön sipariş anlaşmasına dair ayrıntıları elde etti. Bu anlaşma, Xiaomi 13 veya Xiaomi 13 Pro’yu sipariş ettiğinizde geçerli olacak. Xiaomi 13 Lite ise 499 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro ise sırasıyla 999,90 euro ve 1.299,90 euro fiyatlarıyla satılacak.

Xiaomi 13 Lite 2

Xiaomi telefon alana televizyon hediye ediyor!

Bu ön sipariş anlaşması, muhtemelen sadece Fransa’da geçerli olacak, ancak @billbil_kun henüz yukarıda yer alan ekran görüntüsü dışında başka bir kanıt sunmadı. Bununla birlikte, söz konusu anlaşma, ekrandaki görüntüden daha iyi değil. Euro bölgesindeki 43 inçlik TV P1’in fiyatı 449 euro olsa da, Amazon Fransa’dan 400 euro’nun altında satın alınabiliyor. Ancak, Xiaomi’nin Xiaomi 12T Pro için sunduğu hediye olan Redmi Pad’ın değerinden daha yüksek olacak.

Xiaomi 13 Pro Avrupa'ya geliyor

Ayrıca, bu ön sipariş anlaşması, Xiaomi’nin henüz açıklamadığı ön sipariş süresini de ortaya koyuyor. Doğruysa, Xiaomi, Xiaomi 13 serisini tanıtacağı gün ön siparişleri almaya başlayacak ve ürünlerin olası sergilenmesi olan MWC 2023’ün ardından göndermeye başlayacak. Ancak, Xiaomi 13 Lite için benzer bir ön sipariş süresi geçerli olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Xiaomi telefon alana televizyon hediye ediyor!

Xiaomi yeni AIoT ürünlerini tanıttı