Pocophone F2 hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı

pocophone f1

Xiaomi’nin merakla beklenen uygun fiyatlı amiral gemisi modeli Pocophone F2 hakkındaki ilk detaylar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki ayrıntılar.

Xiaomi’nin geçtiğimiz yıl satışa sunduğu Pocophone F1, teknik özellikleri ve hayli uygun olan fiyatıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Orta segment modellerle aynı fiyat kalibresinde yer alan Pocophone F1, genel olarak başarılı bir grafik çizdi. Bu durum Xiaomi’nin Pocophone serisini devam ettirmesi için yeterli bir sebep diyebiliriz.

Nitekim şimdiye kadar Pocophone F2 hakkında herhangi bir detay ortaya çıkmadı. Fakat geçtiğimiz gün Xiaomi’ye yakın bir kaynak, kısa süre önce sızdırılan Redmi K20 Pro modelinin Pocophone F2 olarak isimlendirilebileceğini öne sürdü.

Pocophone efsanesi kaldığı yerden devam ediyor

Eğer bu söylenti gerçekse, yeni Pocophone modeli hayli etkileyici özelliklere sahip olacak. Gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 855 yonga setinden alacak olan telefon sistemini 8GB RAM ile destekleyecek. Ekran altı parmak izi okuyucusu teknolojisine de sahip olması beklenen cihazın Gorilla Glass 6 ile korunması bekleniyor. 6.39 inçlik AMOLED ekranla gelecek olan PP F2, arka tarafında 3 ana kamera bulunduracak. Telefonun arka yüzünde 48MP’lik ana kameraya 8MP’lik ultra geniş açılı lens ve 16MP’lik telefoto lens eşlik edecek.

Uçtan uca ekran tasarımıyla donatılacak olan modelde 20MP’lik pop-up selfie kamera yer alacak. 4000 mAh kapasitesinde bir bataryadan beslenecek olan Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli 27W hızlı şarj teknolojisini de destekleyecek.

HTC Çin pazarından çekiliyor