Xiaomi Pocophone F1 fiyatı düşüyor!

pocophone f1

Xiaomi’nin geçtiğimiz yıl satışa sunduğu uygun fiyatlı amiral gemisi modeli Pocophone F1 fiyatı düşmeye devam ediyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Agresif fiyat politikası sayesinde kısa zamanda büyük işler yapan Xiaomi, ülkemizde de en çok tercih edilen markalardan biri haline geldi. Çinli üretici son dönemde Avrupa pazarında büyümeye devam ederken, Hindistan’da da zirveye yükselmiş durumda.

Çin ile birlikte dünyanın en kalabalık ülkelerinden olan Hindistan’da uzun yıllardır Samsung hegemonyası hakimdi. Fakat geçtiğimiz yıl Xiaomi, Güney Koreli üreticiyi devirmeyi başarmıştı. Elbette bu başarı bir tesadüf değil. Xiaomi’nin uygun fiyatlı modelleri, kullanıcıları fazlasıyla cezbediyor.

Nitekim 2018’in Ağustos’unda satışa sunulan Pocophone F1 de bu modellerden biriydi. Snapdragon 845 yonga setinden güç alan üst segment model rakiplerine göre hayli uygun bir etiketle raflardaki yerini almıştı. Açıkçası Xiaomi Pocophone F1 ile fiyat konusunda kendisini bile aşmayı başarmıştı.

Şimdi ise bu uygun fiyatlı modelin etiketi biraz daha aşağıya düşüyor. Xiaomi Pocophone F1’in fiyatını ilk olarak Hindistan’da aşağıya çekti. Muhtemelen önümüzdeki günlerde Türkiye Mi Store’da yer alan Pocophone F1 fiyatı da düşecektir. O yüzden bu modeli alma düşünceniz varsa biraz beklemenizi tavsiye ederiz.

Xiaomi’den güneş enerjili telefon geliyor!